Bahçeli'den Kadro Çıkışı: "Talep Etmeyin"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı son dakika açıklamasında partilileri uyardı ve kadro talep etmemelerini söyledi.

Bahçeli'den Kadro Çıkışı: "Talep Etmeyin"

Bahçeli: Kadro için gelmeyin.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı son dakika açıklamasında AK Parti ile Cumhur İttifakı ile yapılan ittifakın 2023 yılına kadar devam edeceğini belirterek partilileri, "İttifakı zedeleyecek açıklamalarda, hareketlerden tavırlardan uzak durun. Herkes üslubuna dikkat etsin. Cumhurbaşkanına saygıda kusur etmeyin." şeklinde uyardı. 

KADRO TALEP ETMEYİN

Kızılcahamam 'da Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri ve milletvekillerinin katılımı ile düzenlenen toplantıda önemli ifadeler kullanan Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"Biz bir beklentiyle Cumhur İttifakı'na destek vermedik. Beklenti içine girip talebi olanlar varsa beklemesinler. Herhangi bir talepte bulunmayız. Ama ülkücü olup da kadrolarda liyakatiyle bir yere gelebiliyorlarsa gelsinler. Zaten bunu kendileri de görüyor. Arkadaşlar bunu bilsinler ve ona göre hareket etsinler. Biz devlet, millet, beka, terörle mücadele için hükümete ve devlete destek veriyoruz"

SAYGIDA KUSUR GÖSTERMEYİN

Cumhur İttifakı'na fitne ve fesat sokmak isteyenler olduğunu söyleyen Bahçeli, "Bunlar her zaman olur. Tuzaklara düşmeyin. Birlik ve beraberliğimizi koruyalım" diye konuştu. İttifakın seçime kadar süreceğini düşünenlerin yanıldığını vurgulayan Bahçeli, "İttifak 2023'e kadar devam edecek. İttifakı zedeleyecek açıklamalarda, hareketlerden tavırlardan uzak durun. Herkes üslubuna dikkat etsin. Cumhurbaşkanına saygıda kusur etmeyin" dedi.

Bahçeli sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

"Seçim sonuçları Cumhur İttifakı'nın başarısını gösteriyor. Belediye başkanlığı sayısında başarılı olduk ama bunu öne çıkarmaya gerek yok. Başarı Cumhur İttifakı'nın başarısıdır. Arkadaşlar buna dikkat etsinler. AK Parti'yle ayrımız, gayrımız yok. AK Parti ve MHP'nin ittifakı başarılı olmuştur."

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA