Bahçeli'den İttifak Açıklaması: Onlar Hazırsa..

Sosyal medya hesabı üzerinden bir dizi paylaşım yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İdlip 'e ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu ve yerel seçimlerde ittifak ile ilgili önemli ifadeler kullandı.

Bahçeli'den İttifak Açıklaması: Onlar Hazırsa..

MHP Genel Başkanı 'ndan yerel seçimlerde ittifakaçıklaması.

Devlet Bahçeli paylaştığı mesajında, eğer tekrar bir 15 Temmuzla üzerimize gelirlerse, işgal ve ihanete kalkışırlarsa bayrağımızı kefen niyetine giyeriz diyerek, "Türkiye'yi kundaklamak, haysiyet ve hassasiyetlerini kurcalamak için fırsat kollayan mihraklar unutmasınlar ki, ne verilecek ilimiz, ne teslim edilecek toprağımız ne de çizilecek sınırımız ne de vazgeçecek tek bir insanımız vardır. Bu vatan, eşantiyon ürünü, teselli ikramiyesi, bağış, lütuf, ikram veya ihsan değildir." ifadelerini kullandı.

İDLİB

Suriye 'nin kuzey bölgesinde bulunan ve son günlerde Rusya ile rejim güçlerinin vurduğu İdlip ile ilgili de konuşan Bahçeli, İdlip 'in ilk günden bu yana kanayan bir yara olduğunu ve artık kangren haline geldiğini söyledi.

İdlip ve Suriye üzerinde senartoları olan bölgesel ve küresel güçlere de seslenen Bahçeli, sabrıızı taşırmasınlar, ayranımızı fazla kabartmasınlar, sırtımıza kurban kesmeye kalkmasınlar sinir uçlarımıza baskı yapmasınlar diyerek onlara uyarıda bulundu.

Bahçeli mesajında, "İkazen ifade ediyorum, milli sınırlarımızın diğer yakasında kaos ve karmaşanın yayılmasına hizmet eden, bu maksatla aleni faaliyet gösteren malum ülke ve çevrelerin Türkiye'nin geri adım atmayacağını anlamaları hayırlarına olacaktır." ifadelerini kullandı.

YEREL SEÇİMLER HAKKINDA

Yerel seçimler hakkında da konuşan Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

"Zillet ittifakı hazırsa Cumhur İttifakı dünden hazır ve kararlıdır. CHP, PKK ile ittifak hedefinin bedelini elbette pahalıya ödeyecektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini tartışmaya açmak için gün sayan, çetele tutan, papatya falı açan siyasi bedbahtlara, hiyanet çetelerine fırsat verilmemelidir."

Kamubulteni.com | Ankara