Anket Yapıldı: Ali Babacan'ın Kuracağı Partinin Oy Oranı Açıklandı

Son dakika haberi: Ali Babacan 'ın kuracağı iddia edilen parti için anket şirketleri harekete geçti ve vatandaşlara , partiye oy verir misiniz? sorusunu sordu. İşte Ali Babacan 'ın kuracağı partinin oy oranı.

Anket Yapıldı: Ali Babacan'ın Kuracağı Partinin Oy Oranı Açıklandı

Piar Araştırma Şirketi yeni anket yaptı.

Son günlerde Ali Babacan 'ın parti kuracağı iddiaları gittikçe güçlenmeye başladı. Kurucusu olduğu AK Parti 'den geçtiğimiz hafta istifa eden Ali Babacan 'ın önümüzdeki aylarda yeni parti kuracağı iddiası güçlendi. 

Yeni parti haberleri gündemde sıkça yer alırken araştırma şirketleri harekete geçti ve vatandaşlara yeni parti ile ilgili sorular sormaya başladı. Piar Araştırma Şirketi , 6-11 Temmuz tarihleri arasında 2 bin 460 kişi ile anket yaptı. Yapılan ankette Ali Babacan liderliğinde kurulacak olan partiye oy verir misiniz? sorusu soruldu. Bu soruya verilen cevaplar ise şu şekilde;

Ali Babacan parti kurarsa kesinlikle oy veririm diyenlerin oranı yüzde 8.9. Parti kurduktan sonra kararımı vereceğim diyenlerin oranı da yüzde 18.1. Kesinlikle o partiye oy vermem diyenlerin oranı ise yüzde 72 seviyesinde.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA