AK Partili Üst Düzey Yetkili Aktardı: Erdoğan Seçimden Sonra..

AK Partili üst düzey bir yetkili , aktardığı son dakika bilgisine göre , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın partide revizyon kararı aldığını bildirdi.

AK Partili Üst Düzey Yetkili Aktardı: Erdoğan Seçimden Sonra..

AK Parti kulislerinden seçim sonrası flaş açıklama.

Rus haber ajansı Reuters 'e konuşan AK Partili kaynaklar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın yerel seçim sonuçlarından sonra bazı adımlar atacağını  ve atılacak bu adımlardan en önemlisinin kabine değişikliği olduğunu söyledi.

AK PARTİLİ ÜST DÜZEY YETKİLİ

Reuters haber ajansına  açıklamalarda bulunan ve üst düzey yetkili olduğu öğrenilen  AK Partili isim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın yerel seçim sonuçlarının ardından bir durum değerlendirmesi yaptığı ve kabine değişikliği planladığını söyledi. Kaynaklar, seçim sonuçlarının ekonomik gidişata bağladığını aktardı.

İsmi açıklanmayan kaynaklardan biri eğer bir çzöüm üretilmemesi durumunda partinin daha fazla oy kaybedeceğini aktararak, "Erdoğan'ın parti içindeki yakın çevresi ve kabine gibi bazı yerlerde kesinlikle değişiklikler yapılacak" derken, bir diğeri "Eğer Erdoğan bir çözüm üretemezse, önümüzdeki dönemde daha fazla kayıp verilmesi kaçınılmaz" ifadelerini kullandı.

Ajansın üçüncü kaynağı ise konu ile ilgili "Ekonominin etkisini sahada görmüştük çünkü ciddi rahatsızlık vardı" diye konuştu. Bununla birlikte, Reuters'a konuşan parti kaynakları olası kabine değişikliklerinin hangi bakanlıklar için planladığı konusunda ayrıntı vermedi.

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA