AK Parti Giresun Adayı Aytekin Şenlikoğlu Kimdir? Önceki Görevi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun Belediye Başkanı adayının Aytekin Şenlikoğlu olduğunu duyurdu. Peki Aytekin Şenlikoğlu kimdir?

AK Parti Giresun Adayı Aytekin Şenlikoğlu Kimdir? Önceki Görevi

AK Parti 'nin Giresun Belediye Başkanı adayı Aytekin Şenlikoğlu oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın açıklamayı yapmasının ardından Giresunlular Aytekin Şenlikoğlu 'yu araştırmaya başladı.

Aytekin Şenlikoğlu kimdir? Nerelidir?

Giresun Abacıbükü İlkokulunda ilk ve ortaöğretimini tamamlayan Şenlikoğlu, ve daha sonra 1990 yılında da Giresun İmam Hatip lisesinden başarı ile mezun oldu.

1990 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanan Şenlikoğlu, 1995 yılında yatay geçiş yaptığı İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. 1996 yılında Avukatlık stajını tamamlayan Aytekin Şenlikoğlu, 1997 yılında serbest avukat olarak Giresun ’da çalışmaya başladı.

2001 yılında AK Parti Giresun Kurucu İl Başkan yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı olarak görev alan Şenlikoğlu, daha sonra oluşan AK Parti İl yönetiminde de İl Teşkilat Başkanı görevlerini yaptı.

2004 yılında İl Başkanı olarak görevlendirilen Şenlikoğlu, bu görevini 2006 yılına kadar 2 yıl sürdürdü. 2006 yılı haziran ayında Genel Başkanımızın da katıldığı kongrede görevini devretti. 2009 yılından sonra İl yönetimlerinde tekrar görev aldı, Yerel Yönetimler Başkanlığı ve Medya Tanıtım Başkanlığı görevlerini yürüttü.