AK Parti 3 İlde MHP'yi Destekleyecek

Son dakika haberi: AK Parti Grup Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu ve 3 ilde MHP'yi destekleyeceklerini söyledi.

AK Parti 3 İlde MHP'yi Destekleyecek

Son dakika haberi: Erdoğan 'dan MHP adayları açıklaması.

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Mahalli seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Bu hafta sonu Samsun ve Ordu önümüzdeki hafta sonu da Erzurum, Gaziantep, Antalya adaylarımızın tanıtım törenlerine bizzat katılım göstereceğim.

Büyükşehir il adaylarımızdan açıklamadığımız 6 il kalmıştı bunlardan 4'ünde Cumhur ittifakı kapsamında MHP'nin adayını destekleyeceğiz. Geriye kalan iki ilden Aydın adayımızı Mustafa Savaş olarak ilan ettik Muğla il adayımızı da önümüzdeki Pazar günü açıklayacağız.

31 Ocak'ta manifesto tanıtımı yapacağız. Adayımızın açıklandığı anda tüm arkadaşlarımızın teşkilatımızın etrafından kilitlenmesini istiyorum. Kendisi veya istediği birisi aday olmadı diye partisine tavır alan birisi hiçbir zaman AK Partili olmamış olamamış demektir.

Hizmet yarışında bayrağın kime ne zaman tevdi edileceği nasip işidir. Biz layık olanı kenara koymadık ve koymayız da...

Her seçim döneminde olduğu gibi ülkemizde gerçekten çok garip ve hazin birliktelikler ortaya çıkmaya başladı. CHP baktı FETÖ'cüler tek başına yetmiyor şimdi de PKK'lılarla yan yana gelmeye başladı. CHP asıl yanına alması gereken kesimden yani milletin kendisinden ısrarla uzak duruyor.

MİLLETSİZ SİYASET

Milletsiz siyaset bunların kolayına geliyor. Tek dertleri Meclis'teki sandalyelerini ideolojik oylarla kazandıkları belediyeleri korumak.

Biz cumhur ittifakını 15 Temmuz'da önce milletin gönlünde kurduk.

Demokrasi içinde iktidara gelmeyi akıllarına bile getirmiyorlar. Milletin önüne koydukları hiçbir projeleri vaatleri yok. Umutlarını Sadece şahsımın ve AK Parti'nin herhangi bir şekilde ayağının tökezlemesine bağlamışlar.

Sıkıntılar elbette var ama aksaklıkların hiç birisi Türkiye'yi hedeflerinden uzaklaştıracak hususlar değildir.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA