Ahmet Hakan'dan Flaş Abdullah Gül Açıklaması

Son dakika haberi: Ahmet Hakan, geçtiğimiz gün Abdullah Gül'e haindir diyen Hamza Dağ'ın açıklamasını değerlendirdi.

Ahmet Hakan'dan Flaş Abdullah Gül Açıklaması

Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan, bugün kaleme aldığı yazısında Hamza Dağ 'ın Abdullah Gül 'e hain demesini değerlendirdi.

Hürriyet 'in bugünkü yazısında yayımlanan yazıda Ahmet Hakan, AK Parti Genel Yardımcısı Hamza Dağ 'ın Abdullah Gül 'e hain demesini değerlendirdi. Ahmet Hakan yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Kimse kusura bakmasın, Abdullah Gül için “Hareketimize ihanet etti” diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, gayet tutarlı bir söz söylemiştir.

Sen bir partinin kurucu babası olacaksın... O parti seni başbakan yapacak... O partinin oylarıyla cumhurbaşkanı seçileceksin...

Ve sen sonra kalkıp...

“Eğer muhalefet partileri üzerimde ittifak etseydi Nakitbahis AK Parti adayına karşı aday olacaktım” diye açıklama yapacaksın.

Vallahi dünyanın her tarafında böyle bir davranış “ihanet” gibi bir sözcükle nitelendirilir.

Ve buna muhatap olan kişi de ağzını açıp tek kelime edemez."

HAMZA DAĞ 'IN AÇIKLAMASI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, geçtiğimiz gün İzmir 'de düzenlenen programda yaptığı açıklamada 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için skandal açıklamalara yer verdi. Dağ açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Abdullah Gül de bu harekete ihanet edenlerden birisidir. Son aday olacağı güne kadar parti kurucusudur, büyüğümüzdür diye sesimiz çıkmadı. Ama Recep Tayyip Erdoğan karşısına CHP- İYİ Parti- HDP İttifakı'nın adayı olarak çıkmayı düşünecek birisi haindir."

Gündem haberlerinden son dakika haberlerinden haberdar olmak için Kamubulteni.com adresini takipte kalın.

Kamubulteni.com | Ankara