Ahmet Davutoğlu'nun Önlediği İntihar Girişimi Kurgu mu?

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, 15 Temmuz Şehitleri Köprüsü 'nden geçerken intihar girişiminde bulunan bir genci gördü ve aracından inerek onu vazgeçirdi. Sosyal medyada intihar girişiminin kurgu ve şov maksatlı olduğu iddia edildi. Ancak gerçek polis tutanaklarında belirtildi.

Ahmet Davutoğlu'nun Önlediği İntihar Girişimi Kurgu mu?

İntihar eden kişiyi Ahmet Davutoğlu vazgeçirdi. 

15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde intihar girişiminde bulunan bir kişiyi eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ikna etti ve onu intihardan vazgeçirdi.

KORKULUKLARA ÇIKTI

15 Temmuz Şehitler Köprüsü Edirne istikametinde, korkuluklara çıkan bir kişi intihar girişiminde bulundu.

DHA 'nın  aktardığı haberde  olayın önceki gün meydana geldiği belirtildi. İntihar girişiminin yaşandığı  sırada köprüden geçmekte olan eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu aracını durdurdu.

ÜZERİNDE AK PARTİ TİŞÖRTÜ VARDI

Üzerinde AK Parti logolu tişört ve Türk bayrağı bulunan vatandaş, Davutoğlu'nun ve koruma ekibinin çabalarının ardından ikna olarak korkuluklardan aşağı indi.

İNTİHAR GİRİŞİMİ ŞOV MU?

Bu olayın ortaya çıkmasının ardından birçok kişi, sosyal medyadan olayın kurgu olduğunu söylemiş ve tepki göstermişti. Ancak polis tutanaklarında olayın detaylarına yer verildi.

Resmi polis tutanaklarında intihar girişiminin 12.00 'da başladığı, davutoğlu'nun ise olay yerinden tam 2.5 saat sonra geçerek, duruma müdahil olduğu belgelendi.

KAMUBULTENİ.COM | ANKARA