Ahmet Davutoğlu: Konuşmaktan Korkmayın

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu katıldığı bir iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Davutoğlu 'nun açıklaması haberimizde.

Ahmet Davutoğlu: Konuşmaktan Korkmayın

Ahmet Davutoğlu 'ndan flaş açıklamalar.

Son dönemlerde yeni parti kuracağı iddiaları ile sürekli gündeme gelen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu 'ndan önemli açıklamalar geldi.  Ankara Dostları Platformu tarafından düzenlenen iftar programına katılan Davutoğlu , iftar sonrası kürsüye geçti ve bazı açıklamalarda bulundu. 

Ahmet Davutoğlu burada yaptığı açıklamada "Her şey kaybedilir, yeniden kazanılır. İktidar kaybedilir yeniden kazanılır. Ümidi kaybedenin yarını olmaz. Konuşmaktan korkmayın" dedi.

PARÇALANIR

"Bir toplumu bir arada tutan temel unsur ortak referansların mevcudiyetidir." diyerek sözlerini sürdüren  Davutoğlu şunları söyledi:

"Hepimizin mahallelerimizden çıkmamız lazım. Gittikçe kendi mahallesine sığınan topluluklar, bir nesil sonra parçalanırlar. Ben bunu Irak'ta gördüm. Bağdat'ta, Musul'da mahallelerin nasıl bölündüğünü gördüm. Bizim geleceğimizin en önemli teminatı son dönemde iyice içine kapanılan bu mahallelerimizden çıkmamızdır."

KAMUBULTENİ:COM  | ANKARA