Abdullah Gül'den Flaş AK Parti ve Meral Akşener Açıklaması

Son dakika haberi: 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yaptığı son açıklamada AK Parti ve Meral Akşener hakkında önemli ifadeler kullandı.

Abdullah Gül'den Flaş AK Parti ve Meral Akşener Açıklaması

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 'den flaş açıklamalar. 

Ocak Medya 'dan Veysi Dündar 'ın konuğu olan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, gündeme ilişkin soruları yanıtlayarak önemli ifadelerde bulundu.

Abdullah Gül 'e, "AK Parti'yi kuran ve onun ilk Cumhurbaşkanı olarak tarihe geçen Gül ile bugünkü AK Parti'yi ayıran çizgi ne?" sorusu yönlendirildi.

BEN O ROTADAYIM

Bu soru üzerine Abdullah Gül, "AK Parti'nin vizyon belgesini yazdığını ve ona hala uyduğunu" ifade ederek, "O belge ne diyorsa ben o rotadayım." cevabını verdi. 

İLKELERDEN YOLUNU ÇEVİREN BEN MİYİM?

"AK Parti'den neden ayrı düştünüz?" sorusu üzerine Avdullah Gül,  "AK Parti'nin kurucu ilkelerinden yolunu çeviren ben miyim? Elimdeki 30 kilometre öteyi gösteren dürbün ile baktığımda gördüğüm engeli, engebeyi işaret ettiğim için suçlanmam haksızlık değilse nedir?" cevabını verdi.

CUMHURHAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE ADAY OLMASINA AKŞENER KARŞI ÇIKTI

Abdullah Gül, ayrıca 24 Haziran seçimlerinde aday olacağını doğruladı. Aday olmamasının sebebi olarak ise Meral Akşener'in karşı çıkmasını gösterdi.

Kamubulteni.com  | Ankara