Trabzon'a 1000 Özel Harekat Polisi: Yeni PÖH Alımı Yaklaşıyor

Yeni dönem özel harekat polisi alımı için bekleyiş devam ederken yeni bir bilgi geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre Trabzon 2a yeni PÖH Başkanlığı kurulacak ve 1000 PÖH burada görev yapacak. İşte son bilgiler.

Trabzon'a 1000 Özel Harekat Polisi: Yeni PÖH Alımı Yaklaşıyor

Son dakika haberi: Trabzon 'a yeni özel harekat merkezi kurulacak.

Haber61 .com 'da yer alan habere göre Doğu Karadeniz Bölgesi 'nde, bölücü hain terör örgütü  PKK 'nın izlerini tamamen silmek ve teröristlere karşı mücadele veren güvenlik güçlerine takviye olarak yeni güç verecek ve yeni Özel Harekat Başkanlığı kuruluyor.

Özel Harekat bölge Başkanlığı 'nın Trabzon'da kurulması yönünde kararı alan İçişleri Bakanlığı, kısa süre içinde yer temini yapılması ve  söz konusu projenin tamamlanması için harekete geçti.

YER BULUNDU

Özel Harekat Başkanlığı 'nın kurulması için yapılan ilk toplantının ardından Özel Harekat polislerinin konuşlandırılması için planlanan yer için arama çalışmaları sonuçlandı. Özel Harekat Daire Başkanlığı bünyesinde kurulacak olan bölge başkanlığı binasının yeri ise Akçaabat Düzköy yolunun 7. kilometresinde bulunan TEKEL binalarını olacağı öğrenildi. 40 dönümlük arazi üzerine 3 bin 600 metrekare kapalı bölümü bulunan Tekel binaları Sağlık Bakanlığı tarafından 112 Sağlık istasyonu olarak kullanılıyor.

1000 ÖZEL HAREKAT POLİSİ BURAYA AKTARILACAK

Yaklaşık Bin özel harekat polisi bölgede güvenliği sağlayacak ve arama tarama faaliyetlerine bulunacak.

YENİ PÖH ALIMI GÜÇLENDİ

Geçtiğimiz gün yayımlanan duyuruda meslek içinden özel harekat polisi alımı yapılacağı bildirildi. Polisler arasından PÖH alımı için yayımlanan duyurunun ardındna açıktan alım için bekleyiş başladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 2019 yılı başında yaptığı açıklamada PÖH alımı için sözünün olduğunu , Polis Akademisi 'ne , alım sayısının belirlenmesi için talimat verdiğini söyledi.

KADIN-ERKEK DİĞER PÖH ADAYLARI İLE BİLGİ ALIŞ VERİŞİ İÇİN TIKLAYIN

PÖH ALIMI İLANI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN