POMEM-PÖH Alımı Yaş Şartı İçin Flaş Gelişme

Yeni dönem POMEM polis alımı yaş şartı için son dakika gelişmesi. Yaş haddinin esnetilmesi için atılan mesajlara cevap geldi.

POMEM-PÖH Alımı Yaş Şartı İçin Flaş Gelişme

Yeni dönem POMEM PÖH alımında yaş şartı için flaş gelişme.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından önümüzdeki aylarda gelecek 24. dönem POMEM polis alımı öncesi adaylar, yaş haddinin 32 olması için seslerini duyurmaya çalışıyor. Sosyal medya üzerinde yaptıkları paylaşımlar, BİMER ile CİMER 'e yapılan başvurular henüz dişe dokunur bir çözüm getirmedi.

Biz de geçtiğimiz gün polis alımında başvuru şartlarının değiştirilmesi için taleplerin iletilebileceği adresleri takipçilerimizle paylaştık. İlgili haberimiz için Tıklayın

Bu haberimiz aracılığıyla İçişleri Bakanlığı 'ndan ilgili kişilere ve dairelere başvuru yapan bir takipçimize buralardan cevap geldi. 

İşte maillere gelen iki cevap.

Cevaplara baktığımızda yaş haddi için çalışma yapılması talebinin ilgili birimlere bildirildiği ve adayların sesinin duyulduğu görüldü. Adayların yoğun mesajları sonrası talep hakkında çalışmalar başlatılacak.

Mail attığımız diğer birimlerden henüz bir cevap gelmedi. O mesajlarımıza da cevap geldiğinde kamubulteni.com olarak takipçilerimizle paylaşacağız. 

POMEM POLİS ALIM İLANI YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubu için >>>>TIKLAYIN