Polis-PÖH Alımı Yapılacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , katıldığı televizyon programında polis ve PÖH alımına değindi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte PÖH ve polis alımı açıklaması.

Polis-PÖH Alımı Yapılacak

Süleyman Soylu 'dan PÖH alımı açıklaması.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önceki akşam TV100 ekranlarına konuk oldu. Seçim Özel programına konuk olan İçişleri Bakanı süleyman Soylu, burada seyircilerin gazetecilere aktardığı soruları yanıtladı. 

POMEM POLİS ALIMI

POMEM polis alımı konusuna değinen Bakan Soylu, POMEM yeni alımda kontenjanın arttırılmayacağını , bu konuda çalışmanın olmadığını söyledi. 

POMEM yaş konusuna da değinen Bakan Soylu , şimdilik yaşın esnetilmesi konusunda bir çalışmanın olmadığını , ancak önümüzdeki yıllarda böyle bir durumun olabileceğini söyledi. POMEM yaş kanununda değişiklik yapıldığını söyleyen Soylu, yaş ile ilgili inisiyatifin İçişleri Bakanlığı 'na verildiğini, "önümüzdeki yıl 35 yaşında polise ihtiyacımız olursa o şekilde bir ilana çıkılabileceğini" söyledi. 

PÖH ALIMI YAPILACAK

Süleyman Soylu açıklamasının devamında polis özel harekat alımı yapılacak mı sorusuna cevap verdi. Bakan, kadınlara sözü olduğunu ve polis özel harekat alımı yapılacağını söyledi.

(Açıklama 1.25.00 'dan sonra başlıyor.)

EKSİK SAYISI BELİRLEME ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Polis özel harekat alımı için talimat verdiğini söyleyen Bakan Soylu , eksik sayısının ne kadar olduğu, kaç PÖH alımı yapılabileceği konusunda Polis Akademisi 'nin çalıştığını ifade etti. 

PÖH ALIMINI BEKLEYENLER BU SAYFADA

Polis Özel Harekat alımını bekleyenlerle bilgi alış verişi için TIKLA

PÖH ALIMI İLANI GELDİĞİ ANDA İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN