Polis Akademisi Yeni POMEM Duyurusu Mart Ayında (Polis-PÖH Alımı)

Polis Akademisi Başkanlığı 23. dönem POMEM mülakat tarihlerinin ardından yeni POMEM için tarih netleşmeye başladı.

Polis Akademisi Yeni POMEM Duyurusu Mart Ayında (Polis-PÖH Alımı)

23. dönem POMEM sözlü mülakat duyurusu geliyor.

Polis Akademisi kaynaklarındna edindiğimiz bilgilere göre , 23. dönem POMEM sözlü mülakatları 21 Ocak günü başlayacak ve Şubat ayının ilk haftası sona erecek. POMEM mülakat tarihlerinin açıklanmasının ardından yeni dönem POMEM alımı için de tarih netleşmeye başladı. 

Şubat ayının ilk haftasında sona erecek sözlü mülakat sonuçları 1 ay içinde açıklanacak. Mart ayında mülakat sonuçlarının ardından adaylar eğitime başlayacak ve yeni dönem POMEM polis alımı için ilana çıkılacak.

24. DÖNEM POMEM PÖH OLSUN TALEBİ

500 bine yakın aday, yeni dönem polis alım ilanının PÖH olarak yapılmasını istiyor. 2016 yılından bu yana yapılmayan özel harekat alımlarının bu dönem yapılması bekleniyor. Kadın ve erkek 500 bine yakın adayın merakla beklediği alım hakkında henüz bir açıklama yok.

Adaylar KPSS 'siz lise mezunu özel harekat alımı bekliyor.

YAŞ PROBLEMİ

Sosyal medya üzerinde birleşen binlerce kişi , POMEM ve PÖH alımlarında yaş haddinin esnetilmesini istiyor.

YENİ POMEM DUYURUSU MART AYINDA

23. dönem POMEM 'de kazanan adayların eğitime başlamasının ardından Mart ayının sonuna doğru 24. dönem POMEM açıklaması gelecek ve yeni polis alımı yapılacak.

POLİS AKADEMİSİ BAŞKANI 'NDAN AÇIKLAMA

Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, "Amir sınıfının yanı sıra Polis Akademisi bünyesine 2015 ile 2018 yıllarında çoğu üniversite mezunu olmak üzere toplamda 74 bin 677 adet polis memuru alımı yapıldı. Mezun olan bu polislerden 17 bini ise özel harekat branşında göreve başlarken, sahada görev yapan polis memurlarının yaklaşık üçte biri yeni mezun polis memurlarından oluşmuş oldu." dedi.

Şimdiye kadar 74 bin 677 polis alımı yapıldı. Hedef olan 110 bin sayısından çıkınca Polis Akademisi bünyesine 2019 yılında 35 bin323 polis katılacak. Bu sayının içinde PÖH-POMEM-PAEM-PMYO var.

POLİS-PÖH DUYURUSU GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN