Polis Akademisi 24-25. Dönem POMEM Polis Alımı İlan Tarihi İçin Açıklama

Polis Akademisi Başkanlığı 24 ve 25. dönem POMEM polis alımı hakkında ilk bilgiler geldi. 2500 kadın polis alımının ardından Akademi , yeni ilana hemen çıkacak.

Polis Akademisi 24-25. Dönem POMEM Polis Alımı İlan Tarihi İçin Açıklama

24. dönem POMEM polis alımı açıklamasının ardından 25. dönem POMEM ile ilgili ilk bilgi de geldi.

Polis Akademisi Başkanlığı, geçtiğimiz gün yayımladığı duyuruda, lisans mezunu adaylar arasından 2 bin 500 kadın polis memuru alımı yapılacağına yer vermişti. Yayımlanan duyuruda önümüzdeki günlerde 24. dönem POMEM polis alımı için ilanın geleceğine yer verildi.

24. DÖNEM POMEM YENİ AÇIKLAMA İÇİN TIKLAYIN

25. DÖNEM POMEM 10 BİN YENİ POLİS ALIMI AÇIKLAMASI İÇİN TIKLAYIN

24. dönem POMEM sınav duyurusunun geldi ama sadece kadın alımı yapılacağına yer verildi. Bu açıklama sonrası 24. döneme başvuru yapamayacak adaylar 25. dönem POMEM polis alımının ne zaman yayımlanacağını araştırmaya başladı. 

SÜLEYMAN SOYLU' DAN 25. DÖNEM POMEM İÇİN İLK BİLGİ

Yerel seçim öncesi birçok miting düzenleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu mitinglerde vatandaşlarla bilgi alış verişi yapıyor ve adayların taleplerini topluyor. Bu mitinglerin birinde Süleyman Soylu 'ya polis alımı hakkında soru sorma fırsatı yakalayan kişi, Bakan Soylu 'ya 25. dönem polis alımının ne zaman olacağını sordu.

Bakan Soylu ise bu kişiye , 2 bin 500 polis alımı için ilanın kısa sürede yayınlanacağını ve adayların hemen alınacağını söyledi. Bu alımın  ardından KPSS 'den önce 25. dönem için ilana çıkmayı planladıklarını söyleyen Soylu, şartlarda da bazı değişimlerin olacağını geçtiğimiz gün ifade etmişti.

BAZI ŞARTLAR DEĞİŞECEK

Bakan Soylu yaptığı son açıklamada polis, uzman erbaş ve bekçi alımında bazı şartların değişebileceğini söylemişti. 

POLİS ALIMI İLANI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN