PAEM ve PÖH Alımında Yüksek Başvuru Ücreti-İşte pa.edu.tr Başvuru Ekranı

2019 yılı PAEM ve PÖH alımı başvuru ücreti yüksek olacak. Geçtiğimiz alımda 100 TL olan başvuru ücretlerine zam yapıldı. İşte detaylar, başvuru şartları ve ücreti.

PAEM ve PÖH Alımında Yüksek Başvuru Ücreti-İşte pa.edu.tr Başvuru Ekranı

PÖH ve PAEM polis alımında yüksek başvuru ücreti.

Polis Akademisi Başkanlığı 25. dönem POMEM 500 kadın özel harekatçı ve 2 bin PAEM komiser yardımcısı alımı ilanını yayınladı. Yayınlanan ilanlarda başvurularon 17 Eylül 2019 günü başlayacağına yer verildi.

Başvuruların başlamasına saatler kala adayların en çok araştırdığı konulardan biri , özel harekat polisi alımı ve komiser yardımcısı alıımında başvuru ücretinin ne kadar olacağı , başvuruların nasıl yapılacağı konusu oldu.

PÖH ALIMINDA YAŞ, KPSS VE MEZUNİYET

500 kadın özel harekat polisi alımında adayların 1 Ocak 1992 ile 17 Eylül 2001 tarihleri arasında doğmuş olması şartı var. Lisans mezunu adaylar için 60 KPSS şartı istenirken lise ve ön lisans mezunları için 65 KPSS şartı istenmektedir. 

PAEM ALIMINDA MEZUNİYET YAŞ VE KPSS

PAEM 2 bin komiser yardımcısı alımı lisans mezunu adaylar arasından yapılacaktır. 70 KPSS şartı ile yapılacak 1 Ocak 1990 tarihinden sonra doğanlar ilana başvuru yapabilecek.

KADIN-ERKEK DİĞER POLİS ADAYLARI BU ADRESTE

Bilgi alış verişi yapmak  için TIKLA KATIL

BAŞVURULAR BAŞLIYOR

PÖH ve PAEM alımında başvurular Salı günü başlayacak. Sabah saat 09.00 'da başvuru ekranı açılacak ve başvuru ücretini yatırdıktan sonra adaylar başvurusunu yapabilecek.

BAŞVURU ÜCRETİ

PAEM ve PÖH alımında başvuru ücretinin 130 TL olması bekleniyor. Adaylar  önce internet başvurusunu yapacak sonra Halkbank 'a başvuru ücretini yatıracak.

Başvuru ekran pa.edu.tr adresi üzerinden açılacak. Başvuru ekranı açıldığı anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN