PA 24. Dönem POMEM Sözlü Mülakat Duyurusu Bekleniyor-İşte 25. Dönem Polis Alımı Tarihi

Polis Akademisi Başkanlığı 'ndan 24. ve 25. dönem POMEM duyuruları bekleniyor. İşte 24. dönem POMEM sözlü mülakatları hakkında son bilgiler ve 25. dönem POMEM tarihi.

PA 24. Dönem POMEM Sözlü Mülakat Duyurusu Bekleniyor-İşte 25. Dönem Polis Alımı Tarihi

24. dönem POMEM sözlü mülakatları ne zaman?

24. dönem POMEM kapsamında en az ön lisans mezunu adaylar arasından 3 bin kadın polis alımı yapılacağı bildirildi. Kadın polis alımına başvurular geçtiğimiz aylarda yapıldı ve spor aşaması geride kaldı.

Spor mülakatını geride bırakan adaylar , sözlü mülakatları beklemeye başladı. Ancak hala Polis Akademisi Başkanlığı 24. dönem POMEM sözlü mülakat tarihlerini açıklamadı. 

Edinilen bilgilere göre Polis Akademisi Başkanlığı 'nın önümüzdeki 15 Temmuz 'dan sonra sözlü mülakatları yapacağı bildirildi. Bu iddialar üzerine adaylar Polis Akademisi 'nin 24. dönem POMEM sözlü mülakat yerlerini ne zaman açıklayacağını araştırmaya , 25. dönem POMEM polis alımının ne zaman olacağını merak etmeye başladı.

POMEM sözlü mülakat tarihleri henüz belli değil. Ankara 'da yapılması beklenen sözlü mülakatlar için duyuru gelir gelmez bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

25. DÖNEM POMEM POLİS ALIMI TARİHİ

Polis Akademisi Başkanlığ, 24. dönem POMEM polis alımı sonrası 25. dönem POMEM için ilana çıkacak. Süleyman Soylu daha önce yaptığı açıklamada 25. dönem 10 bin polis alımının Eylül ayının ilk günlerinde geleceğini ifade etmişti. 

25. dönem POMEM için 2 ay kaldı. 

Kadın-erkek diğer polis adayları ile bilgi alış verişi için  TIKLA