İçişleri'nden 25. Dönem POMEM Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 25. dönem POMEM polis alımı hakkında açıklamada bulundu. İşte 25. dönem POMEM polis alımı açıklaması.

İçişleri'nden 25. Dönem POMEM Açıklaması

25. dönem POMEM açıklaması.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 25. dönem POMEM polis alımı hakkında açıklamada bulundu. TV100 canlı yayınına katılan Bakan Soylu , programın sonuna doğru sosyal medya üzerinden yoğun şekilde gelen polis alımısorularına cevap verdi.

KPSS  ve YAŞ ESNETİLECEK Mİ?

25. dönem POMEM polis alımıu Ağustos 'un son günleri ya da en geç Eylül 'ün ilk günlerinde yayımlanacak. Yayımlanacak ilanda ön lisans için 70 olan KPSS şartının 65 'e indirilmesi için bir çalışma yaptıklarını söyleyen Bakan Soylu ,bu açıklamayı önceki gün de yapmıştı.Bakan Soylu bu yıl yaş şartının esnetilmesi için bir çalışmanın olmadığını söyledi. 

KONTENJAN ARTTIRIMI OLACAK MI?

23. dönem POMEM polis alımında sayı 10 bindi. Ancak alım süreci sona ererken sayı 15 bine yükseltildi. Alım sayısının yükselmesi, daha önce 10 bin olarak açıklanan 25. dönem POMEM 'de de kontenjanın arttırılabileceği iddialarını gündeme getirdi. 

Kontenjan sorusu Bakan Soylu 'ya soruldu ve Bakan , alımın 10 bin olacağını , kontenjan arttırımı söz konusu olmadığını söyledi. 

Polis alımını bekleyen kadın-erkek tüm adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA

PÖH POLİS VE ASKER ALIMI İLANLARI GELDİĞİ ANDA İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >> İŞTE MOBİL UYGULAMA LİNKLERİ.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN