EGM'ye 27 Bin Polis ve Bekçi Alımı İçin Flaş Gelişme !

17 Bin bekçi alımı yapılacak. 7 bin alım için seçim aşamalarında sona gelinirken 10 bin alım için de hazırlıklar önümüzdeki ay başlayacak. 10 Bin polis alımı mülakatları da bekçilik mülakatlarından sonra başlayacak.

EGM'ye 27 Bin Polis ve Bekçi Alımı İçin Flaş Gelişme !

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘ın talimatı üzerine 10 bin bekçi alımı daha yapılacak.

Birinci Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı için geçtiğimiz Haziran ayında kılavuz yayımlanmış ve en az lise mezunu adaylar arasından 7 bin bekçi alımı için başvurular alındı. Başvuruların alınmasının ardından Ekim ayında yazılı sınav yapıldı.

On binlerce adayın katılımı ile gerçekleşen yazılı sınavın sonuçları Ekim ayının sonuna doğru açıklandı. Sonuçlardan hemen sonra adaylar 30 Ekim ‘den itibaren seçim aşamalarına alındı. Spor ve sözlü mülakatta oluşan seçim aşamaları devam ederken bu alıma başvuru yapamayan, 7 binlik alımda ikamet ettiği ilde alım olmayan ve başvuru şartlarına şimdi uyan adaylar 10 binlik yeni alımın ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak adayların kafalarındaki sorularını yanıtlamak üzere bu haberimizi kaleme aldık. Siz de bekçi, uzman erbaş, polis, asker ve memur alımlarından bildirim alarak haberdar olmak, süreçleri anbean takip etmek için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

7 BİN ALIMDA SONUÇLAR ERKEN AÇIKLANACAK İDDİASI

EGM bünyesinde ciddi şekilde açık olması nedeniyle 7 bin bekçi alımı sonuçlarının erken açıklanması ve adayların hemen eğitime alınması bekleniyor.

10 BİNLİK ALIM 2018 ‘DE OLACAK DENDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 24 Haziran seçimlerinden önce yaptığı açıklamada, 7 bin bekçi alımının tamamlanmasının ardından 2018 yılı bitmeden 10 binlik yeni alıma çıkacaklarını söyledi.

BU GİDİŞLE ZOR

 Ancak, daha önce EGM Personel Daire Başkanlığı tarafından yapılan bekçi alımında bir değişiklik yapıldı ve 7 bin bekçi alımı için başvurular ve seçim aşamaları Polis Akademisi tarafından koordine edildi.

POMEM polis alımlarının da aynı tarihe denk gelmesi nedeniyle Akademi mülakatları ertelemek zorunda kaldı. 7 bin bekçi alımı mülakatları öne alındı ve 5 Kasım ‘da başlaması beklenen POMEM mülakatları ertelendi.

POMEM MÜLAKATLARI BEKÇİ MÜLAKATLARINDAN SONRA BAŞLAYACAK

Bekçi alımı mülakatları sona erince 10 bin POMEM polis alımı için seçim aşamaları başlayacak. POMEM alımında ise önce spor, sonraki tarihlerde de sözlü mülakatlar yapılıyor. Bu nedenle 10 bin bekçi alımı için ilanın 2018 ‘de yayımlanmasına zor gözüyle bakılıyor.

İLAN HANGİ SAYFADA YAYIMLANACAK?

Bekçi alımı için duyuru geldiği anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com ‘un mobil uygulamasını indirin. Bekçi, POMEM, PÖH duyuruları geldiği anda takipçilerimize bildirim ile haber veriyoruz.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER