EGM'ye 10 Bin Yeni Polis Alımı Yapılacak: Süleyman Soylu Tarihi Açıklandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , yaptığı son dakika açıklamasında 25. dönem POMEM 10 bin polis alımı tarihini açıkladı.

EGM'ye 10 Bin Yeni Polis Alımı Yapılacak: Süleyman Soylu Tarihi Açıklandı

25. dönem POMEM polis alımı açıklaması geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı programda önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Bakan Soylu yaptığı açıklamada 25. dönem POMeM polis alımı tarihi hakkında bilgi verdi. 

23. dönem POMEM ile alımı gerçekleştirilen 15 bin polisin eğitimlerinin Ağustos ayında sona ereceini söyleyen Bakan Soylu , "Geçen gün Arnavutköy'de 2500 mezun verdik. O 2500 mezunun 2 binini İstanbul'a verdik. Şimdi Ağustos'un sonu gibi biter, " dedi.

25. DÖNEM POMEM 10 BİN POLİS ALIMI

23. dönem POMEM eğitimlerinin sona ermesi sonrası 24. dönemler eğitime alınacak. 24. Dönem POMEM 'lerin eğitime alınmasının ardından 25. dönem POMEM ilanının yayımlanacğaını söyleyen Bakan Soylu, şu ifadeleri kullandı:

"Zannediyorum ki Ağustos gibi, Eylül gibi ilana çıkarız. FETÖ olayından dolayı kaynağımızı karşılamak adına eğitim sürelerini 4 aya düşürmüştük. Şimdi bu eğitim sürelerini 6 aya çıkarıyoruz. Aslında 8 aya çıkaracağız. Normale dönmüş olacağız 8 aya çıkarırsak. Bu konuda eğitim ihtiyacı var.  25 dönem POMEM ilanı ile ilgili planlamamız en baştan beri Ağustos - Eylül gibi planlıyoruz."

POMEM BEKLEYENLER BU ADRESTE

Pomem polis alımı bekleyen kadın-erkek adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA

POMEM POLİS ALIMI GELDİĞİ ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN  >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN