EGM 26. Dönem POMEM ile 10 Bin Polis Alımı-İlan Tarihi İçin Üzen Haber 2019

Polis Akademisi kaynaklarından edinilen son dakika bilgilerine göre 10 bin POMEM polis alımının 26. dönem POMEM ile yapılacağı bildirildi. İlan tarihi hakkında henüz kesinleşen bir tarih yok. Ancak ilanın 2020 yılına kalabileceği belirtiliyor. İşte polis alımına dair bilgiler.

EGM 26. Dönem POMEM ile 10 Bin Polis Alımı-İlan Tarihi İçin Üzen Haber 2019

26. dönem POMEM ile 10 bin polis alınacak. Üzen son dakika haberi.

Polis Akademisi Başkanlığı kaynaklarından alınan son dakika bilgilerine göre, 26. dönem POMEM ile 10 bin polis alımı yapılacak. Kadın erkek adaylar arasından yapılacak polis alımında ilan için bekleyiş sürüyor.

25. DÖNEM OLACAKTI

Daha önce Süleyman Soylu bir açıklama yapmış ve 25. dönem POMEM 'de 10 bin polis alımının yapılacağını söylemiş , alımın Eylül ayının ilk günlerinde yapılacağını bildirmişti. Bu açıklama sonası Ağustos ayının son günü ilan geldi ve 25. dönem POMEM 'in özel harekat polisi alımı olacak yapılacağı bildirildi. 

500 polis özel harekat alımı için ilan yayınlandı ve başvurular 17  Eylül günü başladı. İlan şartları ve başvuru ekranı için TIKLAYIN

10 BİN POLİS ALIMI 26. DÖNEM POMEM 'E KALDI

25. dönem POMEM 'in özel harekat polisi olarak yapılmasının ardından detaylar belli oldu ve 10 bin polis alımının 26. dönem POMEM ile yapılacağı bildirildi. 

BAKAN AÇIKLADI: ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Süleyman Soylu geçtiğimiz gün katıldığı bprogramda yaptığı açıklamada , yeni polis alımları için sürecin devam ettiğini söyledi. 

PÖH BAŞVURUSU BİTTİKTEN SONRA SÜREÇ BELLİ OLACAK: 2020 'YE KALABİLİR

On binlerce aday 10 bin polis alımının 2019 yılı bitmeden yapılmasını bekliyordu. Ancak PÖH alımı süreci tamamlanmadan yeni POMEM duyurusuna çıkılamayacağı , bu nedenle 26. dönem POMEM 'in 2020 yılı Şubat-Mart aylarına kalabileceği bildiriliyor. 

POMEM'E BAŞVURACAKLAR BU SAYFADA

Kadın-erkek polis PÖH adayları bu sayfada >> TIKLA KATIL

ÖN LİSANSTA KPSS 65 OLACAK

EGM PÖH alımı ilanı geldi ve ön lisans polis alımında KPSS puanı 65 'e düştü. Bu gelişme ile 26. dönem POMEM 'de de ön lisans puanının 65 olacağı kesinleşti. 

POLİS ALIMI İLANI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN