EGM 25. Dönem POMEM Polis Alımı İçin İlk Bilgi

Polis Akademisi Başkanlığı , 25. dönem POMEM polis alımı için ilk bilgiyi verdi. 10 bin polis alımı hakkında son durum ve Akademi 'den gelen yeni bilgi haberimizin devamında.

EGM 25. Dönem POMEM Polis Alımı İçin İlk Bilgi

Polis Akademisi Başkanlığı 'ndan 25. dönem POMEM alımı hakkında ilk bilgi.

Geçtiğimiz gün Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda 2014 yılından bu yana yapılan polis ve bekçi alımlarına değinildi. Polis ve bekçi alımında toplam sayı açıklanırken , şimdiye kadar alınan polislerin yüzde 80 'den fazlasının üniversite mezunları arasından yapıldığı bildirildi.

2014 Mayıs ayından beri toplamda 92 bin 450 polis memuru adayı alımı yapıldı. Bunların 74 bin 682 'si eğitimlerinin ardından EGM bünyesinde göreve başladı. Bu sayı, aktif görevdeki polis memurlarının yaklaşık 3'te birine eşit hale geldi.

SÜLEYMAN SOYLU 10 BİN ALIM OLACAK DEDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , Mart ayının sonunda yaptığı açıklamada Polis Akademisi 'nin 3 bin polis alımından sonra 10 bin alım için daha ilana çıkacağını söyledi. 

24. DÖNEM POMEM HAKKINDA İLK BİLGİ GELDİ

Yapılan açıklamada 2019 yılı sonu itibariyle 95 bin polis memurunun alımının yapılmış olacağı bildirildi. Buna göre 24. dönem POMEM 'de alınacak 3 bin kadın polis yıl sonuna kadar eğitimlerini tamamlayıp mezun olacak. Yine bu açıklamaya bakacak olursak , 25. dönem ile alınacak 10 bin yeni polis, 2020 yılının başında eğitime alınacak.

25. dönem POMEM duyurusu , 24. dönem POMEM 'lerin eğitime başlamasının ardından gelecek. 24. dönem POMEM alımında ise adayların Temmuz-Ağustos döneminde eğitime başlaması bekleniyor. Bu bilgiye göre 25. dönem POMEM için duyurunun Temmuz ayında gelmesi bekleniyor.

Aşağıdaki yorum kısmından polis alımı taleplerinizi yazabilir kadın erkek diğer polis adayları ile bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

POLİS MEMURU ALIMI MI OLACAK YOKSA PÖH ALIMI MI OLACAK?

10 bin yeni polis alımının özel harekat branşına mı alınacağı , yoksa polis memuru olarak mı yapılacağı henüz netleşmedi. Açıklama gelir gelmez haberdar olmak için TIKLA

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN