EGM 24. Dönem POMEM Polis Alımı Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'dan POMEM polis alımı hakkında açıklama geldi. 24. dönem POMEM polis alımı ve polis alımında KPSS şartı hakkında yeni açıklama haberimizde.

EGM 24. Dönem POMEM Polis Alımı Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'dan polis alımı açıklaması.

Yerel seçimlere sayılı günler kala geçtiğimiz gün Sefaköy 'de bir miting düzenleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önemli ifadeler kullandı. Mitingin sona ermesinin ardından vatandaşlarla kısa süre sohbet eden Bakan Soylu 'ya , bölgede bulunan gençler polis alımları hakkında soru yönlendirdi.

Son günlerin en çok merak edilen konusu olan polis alımları hakkında Bakan Soylu 'ya soru yönelten ve adayların bazı taleplerini ileten gençler, KPSS puan sınırının düşürülmesi meselesini Bakan Soylu 'ya iletti.

POMEM DUYURUSU GELDİ

Polis Akademisi 'nden gelen duyuru için TIKLAYIN

Başvuru şartı için TIKLAYIN

Bu görüşmelerini sosyal medya üzerinden paylaşan polis adayları, puan şartının düşürülmesi meselesine Bakan Soylu 'nun sıcak baktığını ifade etti. 

Diğer polis adayları ile bilgi alışverişi yapmak için TIKLAYIN

24. DÖNEM POMEM POLİS ALIMI AÇIKLAMASI

KPSS 'nin yanı sıra adaylar Bakan Soylu 'ya 24. dönem POMEM polis alımının ne zaman yapılacağı sorusunu da yönlendirdi. Bakan Soylu bu soruya cevaben net bir tarih vermedi ancak en yakın zamanda 24. dönem POMEM polis alımı için ilana çıkacaklarını söyledi.

Bakan, alımı bekletmeyeceklerini söyledi.

ADAYLARIN TALEPLERİ

Siz de aşağıdaki yorum kısmından polis alımı hakkındaki taleplerinizi yazabilirsiniz.

POMEM POLİS ALIM İLANI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN