EGM 2019 Polis Alımı Takvimi Belli Oldu İddiası (PÖH-POMEM-PMYO-PAEM)

2019 yılı polis alımları hakkında Kamubulteni.com özel haberi. Polis adayları gündemdeki iddiaları Kamubulteni.com'a sordu. İşte detaylar.

EGM 2019 Polis Alımı Takvimi Belli Oldu İddiası (PÖH-POMEM-PMYO-PAEM)

Gündemde polis alımı için takvim belli oldu iddiası dolaşıyor.

Kamubulteni.com 'a art arda mesajlar geldi. Bugün öğleden sonra art arda gelen mesajlarda Kamubulteni.com 'a polis adayları gündemdeki soruları yönlendirdi. Takipçilerimiz, bize gönderdikleri mesajlarda, EGM 35 bin polis alımı takviminin belli olduğu yönünde gündemde haberlerin olduğu, Kamubulteni.com 'u takip ettiklerini ve neden haberleri olmadığını sordu. Biz de Kamubulteni.com olarak adayların bu sorularına yanıt vermek, gündemdeki iddialara değinmek için haberimizi yazdık.

Gündemde yer alan söz konusu haberde, 35 bin polis alımı takviminin olduğu bildirildi. Ancak haberin içeriğinde 36 bin polis alımı için takvim verilmemiş. Görüdüğü üzere daha fazla takipçi almak, haber okutmak için bu yazının yazıldığı görülüyor.

TAKVİM BELLİ OLDU MU?

Polis Akademisi, Emniyet Genel Müdürlüğü ve İçişleri Bakanlığı 'ndan 2019 yılı polis alımı takvimi hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Zaten Akademi, yıl sonuna kadar yapacağı polis alımı takvimini yayımlamaz.

POMEM-PÖH-PAEM polis alımlarında ilan tarihleri belli değil. Tarihler kesinleştiği anda Kamubulteni.com olarak en doğru şekilde takipçilerimize ulaştıracağız.

ALIM TARİHİ BELLİ OLAN TEK POLİS ALIMI

Her yıl PMYO polis alımı, üniversiteye giriş sınav sonucunun açıklanmasının ardından yapılır. YKS takvimi ÖSYM Başkanlığı tarafından geçtiğimiz gün yayımlandı. Buna göre 2019 yılı PMYO polis alımı Temmuz ayının son haftasında yapılacak.

2019 'DA 35 BİN POLİS ALINACAK

POMEM-PAEM-PÖH-PMYO kapsamında en az lise mezunu adaylar arasından EGM bünyesine 35 bin polis alımı yapılacak. Bu alımlarda kadro dağılımının şu şekilde olması bekleniyor.

  • 20 bin POMEM polis memuru alımı
  • 10 bin PÖH alımı,
  • 2500 PMYO alımı
  • 2500 PAEM komiser yardımcısı alımı.

POLİS ALIMLARINI EN DOĞRI ADRESTEN TAKİP EDİN

Polis alımları hakkında haberler geldiği anda bildirimle haberdar olmak, polis alımları sürecinden anlık haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubu için >>>>TIKLAYIN