EGM 18 Bin Polis-PÖH Alımı Yapacak 2019

Polis Akademisi Başkanlığı 2019 yılının kalan günlerinde 18 bin polis ve özel harekatçı alımını yapacak. Süreci devam eden ve başlayacak olan polis alımlarının detayları haberimizin devamında.

EGM 18 Bin Polis-PÖH Alımı Yapacak 2019

2019 'un kalan aylarında 15 bin 500 polis PÖH alınacak.

Polis Akademisi Başkanlığı 'nın son duyuruları ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'nun son açıklamalarını haberimizde derledik. İşte 2019 yılının kalan aylarında yapılacak polis alımları. 

3 BİN POLİS ALIMINDA SÜREÇ TAMAMLANIYOR

24. dönem POMEM 3 bin kadın polis alımında süreç tamamlanıyor. Geçtiğimiz ay yapılan sözlü mülakatların sonuçları için bekleyiş sona eriyor. Sözlü mülakat sonuçları açıklanacak ve 3 bin kadın polis eğitime alınacak.

Sözlü mülakat sonuç açıklama tarihi henüz belli değil.

2500 PMYO POLİS ALIMI

2019 yılı PMYO polis alımında başvurular geçtiğimiz ay alındı ve parkur duyurusu geçtiğimiz hafta geldi. Parkur duyurusu sonrası spor mülakatı yer ve tarihleri bekleniyor. Spor ve sözlü mülakat aşaması için duyuruların önümüzdeki günlerde gelmesi ve PMYO polis alımında sürecin Ekim ayında sona ermesi , 2500 adayın PMYO 'larda eğitime alınması bekleniyor.

2000 PAEM KOMİSER YARDIMCISI ALIMI

Polis Akademisi , 31 Ağustos 2019 günü yayınladığı ilanda 2 bin komiser yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. 200 kadın 1800 erkek komiser yardımcısı alımı için önümüzdeki günlerde kılavuz yayınlanacak ve başvurular alınacak.

500 PÖH ALIMI

Polis Akademisi, PAEM ile aynı gün yayınladığı duyuruda 500 polis özel harekat alımı yapacağını duyurdu. Kadın özel harekatçı alımı için yayınlanan duyuruda alımın en az lise mezunu adaylar arasından yapılacağına yer verildi. PÖH alımı için de önümüzdeki hafta başvuru duyurusunun gelmesi ve başvuruların başlaması bekleniyor.

10 BİN POMEM POLİS ALIMI

Daha önce yapılan açıklamada 25. dönem POMEM 'de 10 bin polis memuru alımı olarak yapılacağı bildirildi. Anak 25. dönem POMEM 'in PÖH olarak gelmesi nedeniyle 10 bin POMEM alımı 26. dönem POMEM 'e ertelendi. PÖH başvurusu sonrası POMEM ilanının gelmesi ve başvuruların alınması bekleniyor. 

POLİS ALIMINA BAŞVURACAKLAR BU SAYFADA

Polis PÖH POMEM PMYO ve PAEM başvurusu yapacak kadın-erkek adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

İLANLAR KAMUBULTENİ.COM 'DA

İlanlar yayınlandığı anda ilk sizin haberiniz olsun istiyorsanız mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN