EGM, 15 Bin Polis Alımı Kadın-Erkek Kadro Dağılımını Açıkladı (PÖH'ler Mezun Oluyor)

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, yaptığı son dakika açıklamasında 23. dönem POMEM 15 bin polis alımı kadın-erkek kadro dağılımını açıkladı. İşte o açıklama

EGM, 15 Bin Polis Alımı Kadın-Erkek Kadro Dağılımını Açıkladı (PÖH'ler Mezun Oluyor)

EGM 'den 15 bin polis alımı kadro dağılımı açıklaması geldi. 

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya , yaptığı son dakika açıklamasında 15 bin polis alımı kadın-erkek kadro dağılımını açıkladı.

Celal Uzunkaya 'nın başkanlığında düzenlenen Koordinasyon Toplantısı, Genel Müdür Yardımcıları Sayın Selami Hüner, Sayın Adem Çakıcı, Sayın Mehmet Fatih Serdengeçti, Polis Akademisi Başkanı Sayın Prof. Dr. Yılmaz Çolak, Polis Akademisi Başkan Yardımcıları Sayın Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, Sayın Doç. Dr. Ufuk Ayhan, Sayın Fatih İnal’ın katılımıyla ve Polis Okulu Müdürlerinin ise video konferans yöntemiyle dahil olması ile bugün saat 09.30’da  yapıldı.

7500 BEKÇİ GÖREVE BAŞLADI

Yapılan toplantıda konuan Uzunkaya, göreve başlayan bekçilerle ilgili “Toplamda 12 POMEM’de verilen eğitim sonucu 7 bin 500 çarşı ve mahalle bekçisi teşkilatımıza katıldı.” ifadelerini kullandı.

HEDEF 30 BİN

Uzunkaya, açıklamasının devamında “Ara eğitime alınan 825 çarşı ve mahalle bekçisi yarın mezun olacak, 1019 bekçi adayı ise 25 Şubat’ta Elmadağ’da eğitime başladı, 8 bin bekçi alımı ile de hedeflediğimiz 30 bin sayısına ulaşacağız.” dedi ve şu şekilde açıklamasını sürdürdü:

“Çarşı ve mahalle bekçilerini sokağın asli unsuru olarak yetiştirin, dolu dolu eğitimler verin, özellikle de sokak eğitiminde teorik ve pratik olarak yetiştirin."

Polis bekçi alımlarını kaçırmamak için TIKLAYIN

15 BİN POLİS ALIMI KADRO DAĞILIMI

Konuşmasının devamında ise Uzunkaya, 23. dönem POMEM 'de yapılan 15 bin polis alımının kadın-erkek kadro dağılımını verdi. Uzunkaya, “13 bin 500 erkek, bin 500 kadın olmak üzere toplamda 15 bin polis memuru adayı POMEM okullarımızın 23’ünde eğitim görecek, Merzifon POMEM’de ise 105 Polis Özel Harekatçı eğitimlerine devam ediyor ve Ağustos ayında mezun olacaklar.” dedi.

TÜM POLİS ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN