Bekçilik ve Polis Alımında Sevindiren Gelişme ! (Tarih Öne Alındı)

Yeni dönem polis ve bekçi alımlarını bekleyen adayları sevindiren son dakika gelişmesi yaşandı.

Bekçilik ve Polis Alımında Sevindiren Gelişme ! (Tarih Öne Alındı)

EGM bünyesinde ciddi şekilde polis ve bekçi eksiği var !!

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgilere göre EGM bünyesinde hala ciddi şekilde polis ve bekçi eksiği var. OHAL kapsamında yapılan işlemler nedeniyle görevine son verilenlerin yerine hala yeni polis alımları tam olarak yapılmadı. EGM bünyesinde birçok birimde ciddi şekilde polis eksiği nedeniyle 2 kişinin yapacağı işi bir kişi yapmkata ve polisler normal çalışma saatlerinin hemen hemen 2 katı kadar çalışmaktadır.

Polislerin yanı sıra bekçi alımları da daha 1 yıldır yapılıyor. Bu nedenle Türkiye genelinde ciddi şekilde bekçi eksiği var. Şu sıralar 7 bin bekçi alımı için süreç devam ediyor. Yazılı sınavın ardından diğer seçim aşamaları önümüdeki ay yapılacak.

SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ ÖNE ALINDI

MEB tarafından daha önce yapılan açıklamada sınav sonuçlarının 7 Kasım günü açıklanacağına yer verildi. Ancak geçtiğimiz gün yeni bir açıklama yapıldı ve sonuçların 26 Ekim günü açıklanacağına yer verildi.

10 BİN ALIM DAHA OLACAK

Süleyman Soylu daha önce yaptığı açıklamada 7 binlik alımdan sonra 10 binlik bir alım için daha ilana çıkacaklarını söyledi. EGM bünyesinde ciddi şekilde eksik olduğu için sonuç açıklama tarihi erkene alındı.

POLİS ALIMI

23. dönem POMEM polis alımı süreci devam ediyor. Bu polis alımında sürecin bitmesi ile birlikte hemen yeni polis alımı için ilana çıkılacak.

POLİS-BEKÇİ ALIMLARI BU ADRESTE

Yeni dönem polis ve bekçi alımları Kamubulteni.com 'da . Siz de mobil uygulamamızı indirin ilanlardan bildirim alarak haberdar olun.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER