Bakan Soylu Kamu Bülteni'nin 10 Bin POMEM Polis Alımı Haberini Doğruladı

Polis Akademisi Başkanlığı , Kamubulteni.com 'un geçtiğimiz hafta yazdığı 10 bin POMEM polis alımı ertelendi haberini doğruladı. İşte detaylar.

Bakan Soylu Kamu Bülteni'nin 10 Bin POMEM Polis Alımı Haberini Doğruladı

10 bin polis alımında Bakan Soylu Kamu Bülteni 'nin haberini doğruladı.

Kamubulteni.com olarak geçtiğimiz gün polis alımına dair bir yazı yazdık. Binlerce kişi haberin kaynağının olmadığını , yalan olduğunu iddia etmiş ve kamubulteni.com 'a eleştiri yöneltmişti. Ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'dan gelen son açıklama haberimizi doğruladı.

10 BİN POMEM POLİS ALIMI ERTELENDİ DEMİŞTİK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , geçtiğimiz Temmuz ayında yaptığı açıklamada 10 bin POMEM polis alımının Ağustos sonu ya da Eylül ayı başı gibi yapılacağını söyledi. 25. dönem POMEM kapsamında yapılacağı belirtilen ilanın yerine özel harekat alımı ilanı geldi.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayınlanan duyuruda 25. dönem POMEM alımının özel harekat polisi olarak yapılacağı ve 500 kadın PÖH alımı yapılacağı bildirildi. 

İşte geçtiğimiz hafta yazdığımız haberin o kısmı: 

"25. dönem POMEM 'in özel harekat alımı olarak yapılması nedeniyle 10 bin POMEM polis alımı ilanı 26. dönem POMEM 'e ertelendi. Özel harekat alımının yapılmasının ardından 10 bin POMEM polis alımı için ilan gelecek ve başvurular alınacak."

BAKAN SOYLU DOĞRULADI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , Cnn ekranlarında katıldığı programda 10 bin POMEM polis alımına dair gelen soruya cevap verdi. Bakan Soylu açıklamasıunda 10 bin POMEM alımı için çalışmaların devam ettiğini söyledi. 

Ancak Bakan 10 bin polis alımı için tarih vermedi. 

KADIN ERKEK POLİS ADAYLARI BU SAYFADA

Polis PÖH ilanını bekleyen kadın-erkek adaylar ile bilgi alış verişi için >> TIKLA KATIL

POLİS ALIMLARINI EN DOĞRU ADRESTEN TAKİP ETMEK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN