Bakan Soylu'dan POMEM 15 Bin Polis Alımı Açıklaması (23. Dönem Mülakat Sonuç Tarihi)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'dan 23. dönem POMEM mülakat sonuçları açıklaması geldi. Bakan Soylu yaptığı açıklamada mülakat sonuç tarihini duyurdu. İşte 23. dönem POMEM mülakat sonuç tarihi.

Bakan Soylu'dan POMEM 15 Bin Polis Alımı Açıklaması (23. Dönem Mülakat Sonuç Tarihi)

Süleyman Soylu 'dan POMEM açıklaması.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , yaptığı son dakika açıklamasında 23. dönem POMEM sonuçlarının ne zaman açıklanacağını duyurdu. Bakan Soylu yaptığı açıklamada 23. dönem kapsamında yapılan 10 bin polis alımının 15 bine çıkarıldığını , bu alımın mülakat sonuçlarının 3-4 gün sonra açıklanacağını söyledi.

Bakan Soylu 'nun polis açıklaması şu şekilde;

"3-4 gün sonra açıklanacak 15 bin polis daha alıyoruz. 5 binini İstanbul'a vereceğiz. Artık İstanbul, her tarafında huzurun, güvenin, asayişin temin edildiği bir şehir olacak. Huzurun, güvenliğin başşehri İstanbul olacak."

15 YENİ POLİS ALINMAYACAK

Bazı haber siteleri, Soylu 'nun açıkladığı 15 bin polis alımını, 24. dönem POMEM kapsamında yapılacağını aktarmıştı. Ancak kamubulteni, 15 bin alımın 23. dönem POMEM olduğunu ilk günden beri yazdı.  

KAMUBULTENİ.COM YAZMIŞTI

Yaklaşık 1 ay önce yazdığımız haberimizde POMEM mülakat sonuçlarının , Mart ayının ilk günlerinde açıklanacağını yazmıştık. İlgili haber için TIKLAYIN Sadece kamubulteni.com 'da yer alan haber sonrası Süleyman Soylu , mülakat sonuçlarının 7 ya da 8 Mart 'a açıklanacağını söyledi. POMEM mülakat sonucu Perşembe ya da Cuma günü açıklanacak.

POMEM MÜLAKAT SONUCU AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK , POLİS, BEKÇİ, JÖH-PÖH ALIMLARINI EN DOĞRU ADRESTEN ANLIK TAKİP ETMEK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN