Adaylar, KPSS'siz Kadın-Erkek PÖH Alımı Müjdesi Bekliyor

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı'nın yeni polis özel harekat alımı (PÖH alımı) için adayların heyecanlı bekleyişi sürüyor.

Adaylar, KPSS'siz Kadın-Erkek PÖH Alımı Müjdesi Bekliyor

KPSS ŞARTSIZ KADIN-ERKEK PÖH ALIMI YAPILMAYACAK MI?

İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı Elmadağ Şehit Mustafa Büyükboyraz POMEM Müdürlüğü 2018 yılı 2. Dönem POMEM Mezuniyet önemli açıklamalarda bulundu.

FETÖ TEMİZLİĞİNİN ARDINDAN İSTİHDAMDA ARTIŞA GİDİLDİ

Fetullahçı terör örgütünün hain işgal girişiminin ardından Emniyet Genel Müdürlüğü'nde FETÖ'cü hain temizliği yapıldığına dikkat çeken İçişleri Bakanı Soylu, iki hafta içerisinde 10 bin kahraman polisimizin teşkilata katıldığını, yeni alımların da geleceğini söylemişti. Gece kartallarına ilişkin de açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şubat ayı içerisinde 10 bin 500 bekçi alımı yapılacağını da müjdelemişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan KPSS Şartsız PÖH alımı müjdesi bekleyen adayların umutları yine başka güne kalmış gibi duruyor.

AYLARDIR PÖH MÜJDESİ BEKLİYOR

Aylardır Sn. Bakana ve Polis Akademisine mesaj ve mail atan gençler yeni PÖH alımına ilişkin tarih, şartlar hakkında bilgi talep ediyor. Önümüzdeki dönemde PÖH alımının ne zaman yapılacağı, kaç kişinin istihdam edileceği, önceki alımdaki gibi sadece erkek kontenjanının mı ayrılacağı merak konusu.

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU BUGÜN NE SÖYLEDİ?

İçişleri Bakanı Soylu, bugünkü mezuniyet töreninde EGM'nin istihdam süreciyle ilgili, "Bugün POMEM'lerden 6 bin 338 kardeşimiz mezun oluyor, geçen gün 3200 PÖH mezun ettik. 1 Haftada 10 bin polis mezun ettik. Şimdi 10 bin 500 bekçiyi daha şubat ayının sonu itibariyle sokaklarımızda göreve başlıyor. Bizim Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bana bir şey söyledi. 'Vatandaşım yatarken bekçi düdüğünü duysun' . Sokaklarımızı daha güvenli hale getireceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MEMUR ADAYI GRUBUNA KATILMAK İÇİN TIKLA.

YENİ HABERLER CEP TELEFONUNA GELSİN İSTİYORSAN TIKLA.