2018'in Son Alımları: 11 Bin 700 Erkek Polis Alımı (POMEM ve PAEM)

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 2018 yılının sonlarına doğru yayımlanan ilanlarla, en az ön lisans mezunları arasından 11 bin 700 erkek polis alımı yapıldığı bildirildi.

2018'in Son Alımları: 11 Bin 700 Erkek Polis Alımı (POMEM ve PAEM)

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyurularla PAEM ve POMEM'lere 11700 erkek polis alımı yapıyor.

2018 yılının son aylarında yayımlanan ilanlarla Polis Akademisi Başkanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere on binlerce polis alımı yapıyor. POMEM ve PAEM kapsamında yapılan alımlarda kadro dağılımı şu şekilde: POMEM ile 9 bin erkek, PAEM ile 2700 erkek polis alımı yapılıyor.

POMEM ile lisans mezunu 7200, ön lisans mezunu 1800 erkek, PAEM ile de 2700 lisans mezunu erkek polis alımı yapılıyor. POMEM 'de istenen KPSS şartı, lisans mezunları için 60, ön lisans mezunları için se 70 'tir. PAEM için istenen KPSS puanı ise 70 'tir.

POMEM POLİS ALIMI

23. dönem POMEM kapsamında yayımlanan ilana başvurular 14 Ekim tarihine kadar devam edecek. Polis memuru olmak isteyen lisans ve ön lisans mezunu adaylar, 14 Ekim 'e kadar ilana başvuru yapabilirler. 30 yaşını geçmemiş, lisans mezunları için 60, ön lisans mezunları için ise 70 KPSS ile yapılan polis alımına başvuru yapmak için adayların Halkbank 'a 100 TL başvuru ücreti yatırması gerekmektedir.

POMEM başvuru ekranı ve başvuru şartları hakkında detaylar için TIKLAYIN

PAEM ALIMI

4. Dönem İlk Derece Amirlik sınavı ile PAEM 'lere toplamda 3 bin komiser yardımcısı alımı yapılıyor. 2700 erkek komiser yardımcısı alımı için başvurular geçtiğimiz ay alındı. Başvuruların alınmasının ardından seçim aşamaları için de geçtiğimiz gün duyuru geldi. PAEM komiser yardımcısı alımı için mülakatlar yapılacak. 

YENİ POLİS ALIMINI BEKLEYENLER KAMUBULTENİ 'Nİ İNDİRİYOR

POMEM-PÖH-PAEM-PMYO polis alımlarını bekleyen adaylar, ilanları Kamubulteni.com 'dan takip ediyor. Siz de ilanlar hakkında bilgi sahibi olmak, yeni alımlar yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com 'u indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER