10 Bin POMEM Polis Alımı Başvurusu Bitiyor (POMEM Başvuru, Sonuç, Yeni Alım Tarihi)

23. dönem POMEM başvurusu sona eriyor. Peki POMEM başvurusu nasıl yapılır? Yeni dönem POMEM polis alımı ne zaman yapılacak? POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak?

10 Bin POMEM Polis Alımı Başvurusu Bitiyor (POMEM Başvuru, Sonuç, Yeni Alım Tarihi)

Polis Akademisi 10 bin polis alımı başvurusu sona eriyor.

Polis Akademisi Başkanlığı Eylül ayının sonunda yayımladığı ilanında en az ön lisans mezunu adaylar arasından 10 bin polis alımı yapacağını duyurdu. 10 bin polis alımı duyurusunın gelmesinin ardından başvurular 1 Ekim günü başladı. Akademi Başkanlığı tarafından yayımlanan ilan metninde en az ön lisans mezunu adaylar arasından polis alımı için başvuruların 14 Ekim günü sona ereceğine yer verildi. 

14 Ekim tarihinin yaklaşması ile birlikte polis alımına başvuru yapan ve yapamayan adaylar bizlere mesaj yolları. Başvuru yapan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını, başvuru yapamayan adaylar ise başvuruların nasıl yapılacağını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak polis alımına başvuru yapan ve başvuru yapacak adayları bilgilendirmek için bu haberimizi kaleme aldık.

ÖNCE PARA SONRA BAŞVURU

23. dönem POMEM  başvurusunda adaylar önce 100 TL olan başvuru ücretini Halkbank'a yatıracak. Başvuru ücretini saat 17.00 'a kadar yatıran adaylar,  saat 18.00 'a kadar internet üzerinden müracaatını yapacak. 14 Ekim saat 18,00 'a kadar başvurular alınacak ve başvuru ekranı kapatılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

Polis alımına başvuru yapmak için adayların lisans veya ön lisans mezunu olması gerekmektedir. Lisans mezunları için 60, ön lisans mezunları için 70 KPSS şartı var. 31 Aralık 1989 sonrası doğumlu olan adaylar arasından yapılan alım için diğer şartlar şu şekilde;

POMEM başvuru ekranı ve başvuru şartları hakkında detaylar için TIKLAYIN

POMEM'E BAŞVURANLAR KAMUBULTENİ'NDE

23. dönem POMEM'e başvuru yapanlar ve yeni polis PÖH alımlarını bekleyen adaylar kamuublteni.com mobil uygulamasını indiriyor. Siz de mobil uygulamamızı indirin ve polis alımları hakkında tüm süreçlerden anında bildirim alarak haberdar olun.

POMEM MÜLAKATLARI 5 KASIM'DA

23. dönem POMEM 'e başvuru yapan adaylar 5 ile 21 Kasım tarihleri arasında spor mülakatına alınacak. Spor mülakatı için sınav giriş belgeleri de Ekim ayının son haftasında açıklanacak. Sınav giriş yerleri açıklandığında bildirim almak için mobil uygulamamızı indirin.

21 Kasım 'da mülakatların sona ermesinin ardından sözlü mülakatlara geçilecek. Ancak sözlü mülakat için net bir tarih yok.

24. DÖNEM POMEM NE ZAMAN?

23. dönem POMEM'e başvuru yapamayan adaylar 24. POMEM alımının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Yeni dönem POMEM alımının 23. dönem alımının sona ermesi ve adayların eğitime başlaması ile birlikte yapılacak. Bu şekilde bakıldığında yeni dönem POMEM duyurusunun 2019 Mart gibi gelmesi bekleniyor.

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN:

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER