Milli Eğitim Müdürlükleri, Yönetici Görevlendirme Tercih Sonuçlarını Açıklamaya Başladı

Milli Eğitim Bakanlığı , İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından açıklamalar yapıldı. Yapılan açıklamalarda yönetici görevlendirme tercih sonuçlarının açıklandığına yer verildi. İşte sonuç açıklaması gelen şehirler.

Milli Eğitim Müdürlükleri, Yönetici Görevlendirme Tercih Sonuçlarını Açıklamaya Başladı

MEB Yönetici Görevlendirme sonuçları.

MEB Yönetici Görevlendirme tercihleri geçtiğimiz haftalarda alınmıştı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan yönetici görevlendirme takviminde 9-13 Eylül tarihleri arasnda tercihlerin alınacağına yer verilirken sonuç açıklama duyurularının ise 23 ile 27 Eylül 2019 tarihleri arasında açıklanacağına yer verildi.

Sonuç açıklama için tarihin gelmesi ile birlikte adaylar, sonuçları açıklayan şehirleri araştırmaya başladı. Peki şimdiye kadar kaç il milli eğitim müdürlüğü yönetici görevlendirme sonuçlarını açıkladı?

AÇIKLAYAN İLLER

24 Eylül 2019 tarihi itibarıyla sonuç açıklaması yapan sadece e2 şehir var. Düzce ve Adana İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından açıklamalar yapıldı ve yönetici görevlendirme tercih sonuçlarının açıklandığına yer verildi. 

SONUÇLAR İL MİLLİ EĞİTİM RESMİ SAYFASINDA

Yönetici görevlendirme tercih sonuçlar , Milli Eğitim İl Müdürlüklerinin resmi sayfasında yayınlanmaktadır. Siz de aşağıdaki yorum kısmından sonucunu beklediğiniz şehri yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

DİĞER İLLERİN SONUÇLARI GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN