Atanamayan Öğretmen İntihar Etti

Ataması yapılmayan 32 yaşındaki Halil Mustafa Bozkurt, bağ evinde kendini astı ve intihar etti.

Atanamayan Öğretmen İntihar Etti

Atanamayan 32 yaşındaki İngilizce Öğretmeni intihar etti.

Önceki gün  Çomar barajında meydana gelen feci olayda, kentte Halk Eğitim Merkezi 'nde İngilizce öğretmenliği yapmakta olan Halil Mustafa Bozkurt isimli kişi intihar etti.

Bozkurt 'tan haber alamayan arkadaşları, bazı günlerde dinlenmek için gittiği bağ evine gitti ve onu orada aramaya başladı. Bozkurt 'u bu evde, iple tavanda asılı halde gören arkadaşları büyük şok yaşadı. Durumu hemen jandarma ve sağlık ekiplerine haber veren arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. 

İhbar üzerine olay yerine kısa süre içinde gelen sağlık ekipleri, yaptığı ilk kontrolde Halil Mustafa Bozkurt ’un hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Bozkurt ’un cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

KÖPEKLERİME İYİ BAKIN NOTU

Edinilen son dakika bilgilerine göre , intihar eden Bozkurt 'un evde, 'köpeklerime iyi bakın' yazılı not bıraktığı görüldü.

İngilizce öğretmeninin ölümü, yakınları ve meslektaşlarını hüzne boğarken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi. 

SKANDAL PAYLAŞIM

Sosyal medya üzerinde bir kullanıcı, intiharı sonrası köpeklerime iyi bakın notu bırakan öğretmen için, "köpeğe yedirecek parası varmış" paylaşımını yaptı. Bu paylaşım büyük tepki topladı.

Kamubulteni.com  | Ankara