MHP'den Mahkumlara Af Açıklaması: Bu Suçlara Yok

MHP Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan 'dan mahkumlara af ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Aycan yaptığı açıklamada 1 Ekim sonrasını işaret etti ve şartlı ceza indiriminde kadın çocuk cinayetleri ve terör suçlarının olmayacağını söyledi.

MHP'den Mahkumlara Af Açıklaması: Bu Suçlara Yok

Mahkumlara Af için bir açıklama daha.

1 Ekim 2019 tarihinde TBMM açılıyor. Meclisin açılmasına 2 haftadan az süre kala en çok araştırılan konu , ceza indirimini kapsamına alan Yargı Reformu Belgeleri oldu. On binlerce mahmum ve mahkum yakını TBMM 'den gelecek müjdeli haberi bekliyor. 

DÜN BİR AÇIKLAMA GELDİ

Önceki gün bir açıklama yapan AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, yargı reformu belgesinin 1 Ekim 'de meclisin açılması ile birlikte gündeme geleceğini söyledi. Bostancı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"1 Ekim'de Meclis açıldıktan sonra ilk işimiz yargı paketi olacak. Yargı paketine ilişkin iç çalışmamızı bitirmeye çalışıyoruz, netleştirdiğimizde paketi muhalefete sunacağız. Yargı paketine ilişkin muhalefetle iyi bir çalışma yürütmek istiyoruz, ortak konsensusla paketin geçmesinden yanayız. 2 ya da 3 gün içinde kendi iç bünyemizdeki çalışmayı tamamlarız önümüzdeki hafta çalışmayı muhalefet sunmayı planlıyoruz. Yargı paketinin içinde ‘idam’ cezası yok. "

MHP 'DEN BİR AÇIKLAMA GELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan bir son dakika açıklaması yaptı. Günün Raporu adlı programa katılan Aycan , 1 Ekim sonrası konunun TBMM Genel Kurulu 2na geleceğini söyledi. Aycak açıklamasında kadın, çocuk cinayetleri ve terör suçlarının şartlı ceza indiriminde olmayadığını söyledi.

Af bekleyenler bu adreste >> TIKLA KATIL

AF HABERLERİNDEN ANLIK HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN