MHP'den EYT ve Mahkumlara Af Açıklaması

MHP 'den mahkumlara af ve emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte af ve EYT konusunda gelen açıklama ile detaylar.

MHP'den EYT ve Mahkumlara Af Açıklaması

MHP 'den mahkumlara af ve EYT açıklaması.

MAHKUMLARA AF AÇIKLMASI

MHP Milletvekili Arzu Erdem, mahkumlara af ile ilgili bir açıklama yaptı. Bengü Türk canlı yayınına katılan Erdem, şartlı ceza indirimi ile ilgili "Bir konu gündeme geldi, hemen çözülmesi olamayabilir. Sabırlı olunması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

İşte Arzu Erdem 'in açıklaması:

"Ceza indirimiyle ilgili çalışamaları, liderimizin de talimatıyla bu konuyla ilgili yapılan açıklamada da kader mahkumlarına yönelik şartlı ceza indirimiyle ilgili çalışmayı genel başkan yardımcısı sayın Feti Yıldız beyefendi yaptı. Komisyonda. 

HIZLI OLMAYABİLİYOR

Bu konuyla ilgili de ben kader mahkumu olanların ailelerini ve yine kader mahkumlarının kendilerine de buradan tekrar selamlarımı göndermek istiyorum. Ne olur sabırla. Bir şey gündeme geldiği an itibarıyla çözülmesi çok hızlı olmayabiliyor ama bunlar üzerinde çalışması, doğru şekilde çıkarılması, çıkarıldıktan sonra bir sancısının olmaması açısından da sabırla takip etsinler.

AF VE EYT BEKLEYENLER BURADA

Af ve EYT bekleyenler burada--->> TIKLA KATIL

FETÖ YAPILANMASINDAN DOLAYI MAĞDUR EDİLMİŞ

MHP'nin zaten fikriyatından çıkmış, liderimizin talimatıyla ortaya düşmüş, özellikle adaletteki FETÖ yapılanmasından dolayı mağduriyetlerden ortaya çıkmış olan bir adım. Bu adımın da sağlıklı şekilde yürüyebilmesi için genel başkan yardımcımız sayın Feti Yıldız beyefendi, çalışmalarını sürdürüyor ve kanun teklifini de verdi. Komisyonda. Bu konuyla ilgili Adalet Komisyonu gerekli çalışmaları yapacaktır. Ben buradan selamlarımı gönderiyorum ve çalışmaların sürdüğünü söylüyorum."

EYT AÇIKLAMASI

Arzu Erdem EYT ile ilgili yaptığı açıklamada "EYT ile ilgili algı operasyonlarına ilişkin: "Bu konu ile ilgili kanun teklifimiz komisyonda. Geri adım atmış değiliz . Biz hiç bir teklifi oy kaygısı ile yapmadık.

EYT'yi kimse gündeme getirmezken biz getirdik. Çözüm Sosyal Medyadan saldırmak mı? 

MHP elinden geleni yaptı, yapmaya da devam edecektir. Sosyal Medyadan Hakkını Aramak için yazanlara Teşekkür Ediyorum." ifadelerini kullandı.

AF ve EYT HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN