Ortaöğretim Mezunlarından Astsubay Subay Olmak İsteyenler Dikkat! Bir Şans Daha Verildi - Geç Başvuru 7 Mart'ta

Açıktan astsubay alımı, sözleşmeli er alımı başvuruları devam ederken, askeri öğrenci aday belirleme sınavı için başvuruları kaçıran adaylar için bir şans daha. 2019 Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları ve astsubay Meslek Yüksekokullarına aday öğrenci alımı için gerçekleştirilecek 2019 MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme sınavı için başvuru işlemlerini tamamlayan adaylar için önemli 2019 YKS uyarısı. 2019 MSÜ'ye başvuru yapan adaylar , YKS'na girmemeleri halinde haklarını kaybedecekler.

Ortaöğretim Mezunlarından Astsubay Subay Olmak İsteyenler Dikkat! Bir Şans Daha Verildi - Geç Başvuru 7 Mart'ta

 2019 Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları ve astsubay Meslek Yüksekokullarına aday öğrenci alımı için gerçekleştirilecek 2019 MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme sınavı için başvuru işlemlerini tamamlayan adaylar için önemli 2019 YKS uyarısı. 2019 MSÜ'ye başvuru yapan adaylar , YKS'na girmemeleri halinde haklarını kaybedecekler.

Konuyla ilgili ÖSYM ve MSÜ'den yapılan bilgilendirmede, '2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılında Millî Savunma Üniversitesi Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokullarında eğitim ve öğretim görmek isteyen adaylar ÖSYM tarafından 07 Nisan 2019 tarihinde uygulanacak olan 2019 Millî Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavına (2019- MSÜ) katılmaları gerekmektedir. Bahse konu sınava girmeyen hiçbir aday Millî Savunma Üniversitesi Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları giriş sınavlarının diğer aşamalarına katılamayacaktır.2019 Millî Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2019-MSÜ) müracaatları 16 Ocak-27 Şubat 2019 tarihleri arasında ÖSYM tarafından alınmıştır.' ifadeleri yer alıyor. İlgili tarihlerde 2019 MSÜ için başvuru yapamayanlar için bir şans daha var.

7 MART'TA GEÇ BAŞVURU ŞANSI

Adaylar 7 Mart 2019 tarihinde ÖSYM'nin resmi internet sayfası üzerinden geç başvuru fırsatını değerlendirebilir. İlgili tarihte hem geç başvuru sınav ücretini yatıran hem de başvuru işlemlerini tamamlayan adaylar 2019 MSÜ'ye girebilecekler. Adaylar, MSÜ ile ilgili detaylı bilgilendirmeyi www.msu.edu.tr ve www.osym.gov.tr adresinden edinebilirler.

Kamudaki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA