MSB Deniz Kuvvetleri Bin 640 Sözleşmeli Er Alımı-Askerlik Şartsız En Az İlkokul Mezunu 2019

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 2019 yılı sözleşmeli er alımı başvurusu geçtiğimiz gün başladı. Başvuruların başlamasının ardından alım sayısı belli oldu. İşte alım sayısı ve başvuru ekranı.

MSB Deniz Kuvvetleri Bin 640 Sözleşmeli Er Alımı-Askerlik Şartsız En Az İlkokul Mezunu 2019

Deniz Kuvvetleri sözleşmeli er alımında sayı DPB 'de yayımlandı.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından geçtiğimiz gün yayımlanan ve ilk olarak Kamubulteni.com 'da yer alan ilanda , en az ilkokul mezunu adaylar arasından sözleşmeli er alımı yapılacağı bildirildi. Söz konusu ilan Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasında yayımlandı ve alınacak toplam sayı belli oldu.

ALIM SAYISI AÇIKLANDI

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yayımlanan ilanda , en az ilkokul mezunu adaylar arasından 1640 sözleşmeli er alımı yapılacağı bildirildi. Alımda askerlik şartı aranmamaktadır. 

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların Türk vatandaşı ve erkek olması, en az ilkokul mezunu olması, askerlik hizmetini erbaş ve er olarak tamamlamış olanlardan, müracaatın yapıldığı yılın Ocak ayının ilk günü itibariyle düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 01 Ocak 2019 tarihi itibariyle 25 yaşını bitirmemiş olması (01 Ocak 1994 tarihi ve sonrasında doğanlar) ,  Askerlik hizmetine başlamamış veya askerlik hizmetini tamamlamamış olanlar için 01 Ocak 1994 tarihi ile 31 Aralık 1999 tarihleri arasında doğmuş olmaları, Askerî okullardan ve Türk Silahlı Kuvvetlerinden her ne sebeple olursa olsun ilişiği kesilmemiş olması, Türk Silahlı Kuvvetlerinde daha önce subay, astsubay, uzman jandarma veya uzman erbaş, sözleşmeli erbaş ve er olarak istihdam edilmemiş olması, kamu haklaırndan mahrum olmaması gerekmektedir. 

İlana başvurular 20 Haziran gününe kadar alınacak. Ancak yeterli başvurunun alınması durumunda başvuru ekranı erken kapatılabilir. Bu nedenle adayların başvurularını en erken zamanda yapması gerekmektedir. 

BOY KİLO ŞARTI

SPOR MÜLAKATI

BAŞVURU ŞEKLİ

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 2019 yılı sözleşmeli er alımı başvurusu internet üzerinden yapılmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki bağlantı adresine gitmesi ve müracaatını internet üzerinden yapması gerekmektedir. 

Başvuru yapmak için tıklayın

Başvuru kılavuzuna ulaşmak için tıklayın

ASKERİ PERSONEL ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN