TÜBİTAK MAM'a Memur, Dağıtıcı ve Şoför Alımı Yapılacak

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı'na şoför, memur ve dağıtıcı alımı için 11 Kasım'da İŞKUR üzerinden başlayan başvuru işlemlerinde 15 Kasım'a kadar sürecek.

TÜBİTAK MAM'a Memur, Dağıtıcı ve Şoför Alımı Yapılacak

TÜBİTAK MAM'a Memur, Dağıtıcı ve Şoför Alımı Yapılacak 

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı'na memur alımı için yayımlanan yeni duyuruya başvurular İŞKUR üzerinden 15 Kasım'a kadar devam edecek. TÜBİTAK tarafından yapılan resmi bilgilenmdirmede, TÜBİTAK MAM'a şoför, memur ve dağıtıcı alınacağı belirtilmiş, ilgili alım için başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra ilgili ilanda belirtilen özel şartlara da uymasına gerekiği vurgulandı.  Şoför alımı için başvuru yapacak adayların en az lise mezunu, memur alımı için başvuru yapacak adayların en az önlisans mezunu olması gerektiği, dağıtıcı alımı için başvuru yapacak adayların ise en az lise ve dengi okullardan mezun olması gerektiği belirtildi.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN YAPILACAK

Başvuru işlemleri İŞKUR üzerinden yapılacak. Resmi duyuruda başvuru sürecine dair, "*NOT: Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr) ve Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) web sayfasında yayımlanmakta olup, iş başvuruları da İŞKUR'un web sayfası (https://esube.iskur.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir." bilgilendirmesi yapıldı.

TÜBİTAK'a Ayrıca Büro Memuru da Alınacak

TÜBİTAK MAM'A ENGELLİ BÜRO MEMURU ALINACAK

TÜBİTAK MAM'A ENGELLİ BÜRO MEMURU ALIMI İÇİN 11 KASIM 2019 TARİHİ İTİBARİYLE İŞKUR ÜZERİNDEN BAŞLAYAN BAŞVURU İŞLEMLERİ 15 KASIM'A KADAR İLGİLİ SAYFA ÜZERİNDEN DEVAM EDECEK. BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN EN AZ ÖNLİSANS MEZUNU OLMASI , TECRÜBE ŞARTI VE DİĞER ŞARTLARI YERİNE GETİRMESİ GEREKİYOR. HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN