TMSF Memur Alımı için Başvurularda Son Günlere Girildi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun fon uzman yardımcılığı, fon denetçi yardımcılığı ve fon avukatlığı için gerçekleştireceği sınava başvurularda sona geliniyor. TMSF tarafından yayımlanan personel alımı duyurusunda, ilgili unvanlar için gerçekleştirilecek sınavın yazılı ve sözlü olarak iki aşamalı olacağı belirtilmiş, "Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu İstanbul Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere, 9 uncu dereceden; 5 (Beş) adet Fon Denetçi Yardımcısı, 15 (Onbeş) adet Fon Uzman Yardımcısı ve 15 (Onbe

TMSF Memur Alımı için Başvurularda Son Günlere Girildi

TMSF Memur Alımı için Başvurularda Son Günlere Girildi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna 5 Fon Denetçi Yardımcısı, 15 Fon Uzman Yardımcısı ve 15 Fon avukatı alımı için 7 Ekim'de başlayan başvuru işlemlerinde sona geliniyor. Adaylar, TMSF memur alımı için başvurularını 28 Ekim mesai bitiminden önce tamamlamak durumundalar.

BAŞVURU GENEL VE ÖZEL ŞARTLARINA TMSF RESMİ SAYFASINDAN ERİŞİLEBİLECEK

TMSF'nin resmi internet sayfası, Devlet Personel Başkanlığı ve BİK tarafından yayımlanan resmi duyuruda, TMSF'ye 35 yeni personel alınacağı duyurulmuş, başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra her bir unvan için ayrıca belirlenen şartlara uyması gerektiği vurgulanmıştı. Buna göre TMSF'nin personel alımında yer alan başvuru genel ve özel şartlarına kurum resmi sayfasından erişim sağlanabiliyor.

BAŞVURULAR 28 EKİM MESAİ BİTİMİNDE SONA ERECEK

Yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada gerçekleşecek giriş sınavına başvurularla ilgili TMSF'nin yaptığı açıklamada, "Başvurular, 07 Ekim 2019 tarihinden itibaren en geç 28 Ekim 2019 tarihi mesai bitimine kadar, istenilen belgelerle birlikte, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul (34394) adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Fon'a ulaşacak şekilde posta ile yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır." ifadeleri yer aldı.

İlkokul, Ortaöğretim , Önlisans ve Lisans düzeyinden yeni iş haberleri yayımlandı! tıkla ve katılma isteği gönder.

BAŞVURU SIRASINDA TALEP EDİLEN BELGELERİN DİKKATLE İNCELENMESİ GEREKİYOR

Başvuru formu www.tmsf.org.tr adresinden temin edilebilecek. Başvuru sırasında adaylardan öğrenim durumunu gösterir belge, nüfus cüzdanı sureti, son 6 ay içerisinde çekilmiş iki adet vesikalık, KPSS sonuç belgesi, Fon avukatlıuğı için avukatlık ruhsatnamesinin aslı veya onaylı örneği talep edilecek. Başvuru için gerekli belgelerin tamamına ilgili kurumun resmi sayfasından kolaylıkla erişilebiliyor.