TİM'e İdari Memur, Uzman Yardımcısı ve Engelli İdari Memur Alımı Yapacak

Türkiye İhracatçılar Meclisi 8 Uzman Yardımcısı, 2 İdari Memur ve 1 Engelli İdari Memur kadrolarına personel alımı için sınav gerçekleştirileceğini ilgili sınav için başvuruların 12 Nisan 2019 tarihine kadar devam edeceğini geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi ve BİK aracılığı ile kamuoyu ile paylaşılmıştı. Başvurular şahsen, posta ya da mail yoluyla yapılabilecek. TİM Memur alımına başvuru yapacak adayların 35 yaşını aşmamış olması, kamu haklarından mahrum olmaması, askerlikle ilgili şartları yerine getir

TİM'e İdari Memur, Uzman Yardımcısı ve Engelli İdari Memur Alımı Yapacak

TİM İdari Memur, Uzman Yardımcısı ve Engelli İdari Memur Alımı Yapacak

Türkiye İhracatçılar Meclisi 8 Uzman Yardımcısı, 2 İdari Memur ve 1 Engelli İdari Memur kadrolarına personel alımı için sınav gerçekleştirileceğini ilgili sınav için başvuruların 12 Nisan 2019 tarihine kadar devam edeceğini geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi ve BİK aracılığı ile kamuoyu ile paylaşılmıştı. Başvurular şahsen, posta ya da mail yoluyla yapılabilecek.

TÜRKİYE'NİN EN BEĞENİLEN MEMUR ADAYI UYGULAMASINI İNDİR, TÜM HABERLER CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN! TIKLA...

YENİ MEMUR ALIMI HABERLERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN TIKLA VE TAKİP ET.

TİM'in Memur alımı için başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru şartlarını dikkatle incelemesi gerekiyor.

SINAVA KATILIM ŞARTLARI

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

  2. Askerlik görevini yapmış veya erteletmiş veya bu görevden muaf olmak,

  3. 18 yaşını bitirmiş olmak,

  4. Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin Tablo 1'de belirtilen bölümlerinden ya da bu bölümlere denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı üniversitelerden mezun olmak.

  5. 01.01.2019 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak,

  6. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

  7. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle ya da devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık, vergi kaçakçılığı veya haksız mal edinme suçlarından mahkûm olmamak,

  8. Görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir özrü bulunmamak;

  9. TİM ve İhracatçı Birliklerinden veya daha önce çalıştıkları iş yerlerinden 4857 sayılı İş Kanununun 25'inci maddesinin birinci fıkrasının (2) numaralı bendinde belirtilen nedenlerle sözleşmesi feshedilmiş olmamak,

  10. Uzman Yardımcısı kadrosu için, İngilizce yabancı dilbilgisinden, 2017-2018-2019 yıllarına ait Yabancı Dil Sınavlarından (YDS /e-YDS) en az 70 puan veya uluslararası kabul gören dil sınavlarından ÖSYM tarafından yayımlanan Yabancı Dil Eşdeğerlik Tablosuna göre 70 puana karşılık gelen asgari puanı almış olmak, (İkinci yabancı dil tercih sebebi olacaktır.)

  11. 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında Tablo 1'de belirtilen puan türünden en az 70 ve yukarı puan almış olmak.

Başvuru formu www.tim.org.tr adresinden temin edilecek. Başvuru sırasında adaylardan T.C. kimlik numarası yazılı beyanı, iki adet vesikalık fotoğraf, öğrenim diploması, KPSS sonuç belgesi, Yabancı dil sonuçlarını gösterir belge, talep edilecek. Başvurular 12 Nisan 2019 saat 17.30 itibariyle sona erecek. Sınava girmeye hak kazanan adaylar daha sonra internet sitesi üzerinden duyurulacak. Detaylı bilgilendirme www.tim.org.tr adresinde yer alıyor.