Tarım ve Orman Bakanlığı 5 Bin Personel Alımı (Memur Alımı, Orman Muhafaza Memuru ve Şoför) Bekleniyor

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü'ne Orman Muhafaza Memuru alımı, memur alımı ve şoför alımı gerçekleştirilecek. 5 bin kişilik kontenjan açıklaması geçtiğimiz günlerde gelmişti. Adaylar, OGM memur alımı için başvuru genel ve özel şartları ile başvuru tarihlerini kapsayan resmi duyuru bekliyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı 5 Bin Personel Alımı (Memur Alımı, Orman Muhafaza Memuru ve Şoför) Bekleniyor

Tarım ve Orman Bakanlığı 5 Bin Personel Alımı (Memur Alımı, Orman Muhafaza Memuru ve Şoför) Bekleniyor

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Orman Genel Müdürlüğü için gerçekleştireceği 5 bin personel alımı için adayların bekleyişi devam ediyor. Bakan Pakdemirli'nin seçimden önce sinyalini verdiği, kısa süre önce de kontenjan dağılımını açıkladığı 5 bin kişilik alım için başvuru genel ve özel şartları, başvuru tarihleri duyurusu bekleniyor. Bilindiği gibi yaklaşık 23 ay önce de Tarım ve Orman Bakanlığı'na 10 bin 551 personel alımı yapılacağı açıklanmış , fakat bu alımlara ilişkin resmi duyuru bir türlü gelmemişti. Adaylar, 5 bin kişilik alımın da ertelenmesi ya da iptalinden endişe duyuyor.

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS DÜZEYİNDEN YENİ DUYURULARI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA.

TARIM BAKANI'NDAN PERSONEL ALIMI AÇIKLAMASI

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 5 bin personel alımıyla ilgili, '1200 tane orman mühendisi 2700 orman muhafaza memuru, 800 tane memur, 300 şoför toplam 5000 personel alımı yapılacak. KPSS puanına göre yapılacak.' ifadelerini kullanmıştı. Ziraat Mühendisleri, Teknikerleri ve Veteriner Hekimler sosyal medyada zaman zaman kampanyalar başlatarak, kendilerine yönelik de müjdeli haber verilmesini beklediklerini belirtiyor. Seslerini Tarım ve Orman Bakanı'na duyurmaya çalışan binlerce genç, önceki Bakan Fakıbaba'nın TBMM'de verdiği sözleri hatırlatıyor.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel müdürlüğü personel alımı duyurusu bekliyor musunuz, şartlar ve tarihler konusundaki beklentileriniz neler? bu soruların yanıtını sayfanın altındaki yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA