Peş Peşe Duyurular! KPSS Şartsız ve KPSS ile Polis Alımı, Memur Alımı, Sürekli İşçi Alımları Yapılıyor!

Kamu kurum ve kuruluşlarına açıktan sözleşmeli ve kadrolu personel alımı duyuruları art arda geliyor. Adalet Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geçtiğimiz haftalarda yayımlanan ve oldukça dikkat çeken personel alımlarına yeni duyurularda eklendi.

Peş Peşe Duyurular! KPSS Şartsız ve KPSS ile Polis Alımı, Memur Alımı, Sürekli İşçi Alımları Yapılıyor!

Kamuya KPSS Şartsız ve KPSS ile Polis Alımı, Memur Alımı, Sürekli İşçi Alımları Yapılıyor! 

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın uzun süredir beklenen 5 bin memur alımı duyurusunun yayımlanmasından kısa süre sonra Polis Akademisi Başkanlığı'nın PÖH alımı ve PAEM ile Komiser yardımcısı adayı öğrenci alımı duyuruları da geldi. Bu alımların yanı sıra Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumuna sözleşmeli personel, Ceza ve Tevkifevleri Genel müdürlüğü'ne ise 300 idare memurluğu öğrencisi alımı yapılacak. Alımlarla ilgili tüm gelişmeler resmi web sayfalarından takip edilebilecek. 

CTE 300 MEMUR ALIMI YAPACAK

CTE'ye 300 Memur alımı için başvurular 19 Ağustos'ta başlamıştı! Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün persnel alımıyla ilgili yapılan biglilendirmede, adayların başvuru genel ve özel şartlarına cte.adalet.gov.tr'den erişebileceğine dikkat çekilerek, "Başvurular, 19.08.2019 tarihinde başlayıp 02.09.2019 tarihi mesai saati bitimine kadar Ağır Ceza Cumhuriyet Başsavcılıklarına bağlı bilgi işlem şube müdürlükleri, şeflikleri ve bürolarına bizzat yapılacak, posta yoluyla yapılan müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir." denilmişti.

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE 5 BİN YENİ MEMUR ALIMI

Orman Genel Müdürlüğü'nün personel alımına ilişkin de beklenen duyurular geldi. Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmede, 2 bin 700 orman muhafaza memurunun yanı sıra çeşitli unvanlarda Orman mühendisi ve şoför gibi unvanlarda personel alınacağı, başvuruların 24 Eylül'de başlayacağı 7 Ekim 2019 tarihine kadar süreceği vurgulanmış, işlemlerin e-Devlet kapısı üzerinden kolaylıkla tamamlanabileceğine dikkat çekilmişti.

BUGÜN ART ARDA İKİ POLİS ALIMI DUYURUSU YAYIMLANDI

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında ise PÖH alımı ve PAEM kapsamında komiser yardımcısı adayı öğrenci alımı duyuruları art arda yayımlandı. Duyurularda, başvuru işlemleriyle ilgili tarih ve diğer detayların pa.edu.tr adresinden daha sonra ilan edileceğine dikkat çekilirken, PAEM kapsamındaki alımlara lisans mezunlarının başvurabileceğini (200 kadın, 1800 erkek kontenjan) , PÖH alımı için ise lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceğini, sadece kadın adaylar için kontenjan ayrıldığı belirtildi.

DİĞER ÖZEL SEKTÖR VE KAMU İŞ HABERLERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYI ZİYARET EDİN

Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteninin mobil uygulamalarını indirerek, son dakika iş haberlerinden, ekonomideki son gelişmelerden, yerel haberlerden anında haberdar olabilirsiniz. Diğer kadın-erkek adaylarla tanışmak, bilgi alışverişinde bulunmak için TIKLAYIN ve KATILIN.