Memur Alımı Duyuruları Art Arda Geliyor! Alım Yapacak Bakanlıklar ve Bağlı Kuruluşlar

Adalet Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve OGM'den Personel Alımı Açıklamaları OGM'nin 5 bin personel alımı, Adalet Bakanlığı'nın 11 bin personel alımı açıklamasından kısa süre sonra gelen Sağlık Bakanlığı'nın ilk etapta gerçekleştireceği 12 bin personel alımı duyurusuna ilgi devam ederken, Kültür Bakanlığı da 500 personel alımı yapacağını duyurdu. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede 500 Kütüphaneci alımı yapılacağı b

Memur Alımı Duyuruları Art Arda Geliyor! Alım Yapacak Bakanlıklar ve Bağlı Kuruluşlar

Memur Alımı Duyuruları Art Arda GELDİ! Alım Yapacak Bakanlıklar ve Bağlı Kuruluşlar

Adalet Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve OGM'den Personel Alımı Açıklamaları OGM'nin 5 bin personel alımı, Adalet Bakanlığı'nın 11 bin personel alımı açıklamasından kısa süre sonra gelen Sağlık Bakanlığı'nın ilk etapta gerçekleştireceği 12 bin personel alımı duyurusuna ilgi devam ederken, Kültür Bakanlığı da 500 personel alımı yapacağını duyurdu. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede 500 Kütüphaneci alımı yapılacağı bildirildi. 

EN YENİ İŞ HABERLERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE KATIL.

SAĞLIK BAKANLIĞI 12 BİN PERSONEL ALIMI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 29 bin personel alımı yapılacağını açıklamasının ardından ilk etapta gerçekleşecek alımlara ilişkin açıklama yapmış, "Hizmete yeni açılan veya açılacak olan sağlık birimlerimizin acil ihtiyaçlarının karşılanabilmesi , sağlık hizmetlerinin etkin ve verimli şekilde yürütülebilmesi amacıyla talep edilen 29 bin 689 kadro için personel ataması izni uygun görülmüştür. İlk etapta; 6 bin 835 hemşire, bini ebe ve 3 bini sağlık memuru olmak üzere psikolog, sosyal çalışmacı, biyolog, odyolog, çocuk gelişimcisi, diyetisyen, fizyoterapist, iş ve uğraşı terapisti, dil ve konuşma terapisti, prerfüzyonist ve sağlık fizikçisi kadrolarına toplam 12 bin personel alımı gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi KPSS ile atanacak olan personelin 10 bini yataklı tedavi kurumlarında, bini temel sağlık hizmetlerinde , bini de acil sağlık hizmetlerinde görevlendirilecek. Duyurular, Bakanlığımızın Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet sitesinden takip edilebilir." ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımda bulunmuştu.

ADALET BAKANLIĞI 11 BİN PERSONEL ALIMI

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ise geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından 2019 yılında 11 bin 78 personel alımı gerçekleştirileceğini, yeni alımlarda zabıt katibi, infaz koruma memuru, icra katibi, mübaşir ve destek personeli kontenjanlarının ayrılacağını bildirmişti. Bakanlığın personel alım ilanını hangi tarihlerde yayınlayacağı ise hala netleşmiş değil. 

http://www.kamubulteni.com/memur-alimi-2019/adalet-bakanligi-personel-alimi-cogunlugunun-infaz-koruma-memuru-h10302.html

OGM 5 BİN PERSONEL ALIMI

29 Mart 2019 tarihinde ise Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 5 bin personel alımı yapılacağını duyurmuş, "1200 tane orman mühendisi 2700 orman muhafaza memuru, 800 tane memur, 300 şoför toplam 5000 personel alımı yapılacak. KPSS puanına göre yapılacak." ifadelerini kullanmıştı.

http://www.kamubulteni.com/memur-alimi-2019/tarim-ve-orman-bakanligi-5-bin-personel-alimi-memur-alimi-orman-h9424.html

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA