Kıyı Emniyeti KPSS'siz ve Düşük KPSS ile Memur Alımı Başvurusu Başladı-En Az Lise

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ilan yayımladı. İŞKUR 'da yayımlanan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından KPSS'siz ve düşük KPSS puanı ile memur ve personel alımı yapılacağına yer verildi. İşte ilan detayları.

Kıyı Emniyeti KPSS'siz ve Düşük KPSS ile Memur Alımı Başvurusu Başladı-En Az Lise

Kyı Emniyeti Genel Müdürlüğü KPSS'siz ve düşük KPSS ile personel alıyor.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında art arda ilanlar yayımlandı. Bugün yayımlanan ilanlarda Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü , farklı kadrolarda istihdam etmek üzere kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. İsanbul 'da istihdam etmek üzere yapılan personel alımında başvurular bugün başladı ve Cuma  gününe kadar devam edecek. İlan detayları kamubulteni.com 'da.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanda Gemici kadrosunda istihdam etmek üzere 18, Harita Teknikeri kadrosunda istihdam etmek üzere 1, Elektrik Elektronik Mühendisi kadrosunda istihdam etmek üzere 2, Gemi Yağcısı kadrosuna 2, Büro Memuru kadrosuna 8, Elektronik ve Haberleşme Mühendisi kadrosunda isthdam etmek üzere 2, Uzakyol Birinci zabiti kadrosuna 2 ve diğer mühendisliklere 6 olmak üzere toplamda 47 kamu personeli alımı yapılacak.

İşte alım yapılacak kadroların İşkur ilanlar kısmındaki ekran görüntüsü:

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • 18 yaşını doldurmuş olması,
  • Kamusal hakları kullanmaktan mahrum olmamak,
  • Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,
  • Diğer kuruluşlarda mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmamak
  • Erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak; askerlik çağına gelmemiş, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, erteletmiş, yedek sınıfa geçirilmiş veya muaf olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

KPSS'SİZ VE DÜŞÜK KPSS İLE

İlanda lise mezunu alım yapılan kadrolarda KPSS şartı aranmamaktadır. Lisans ve ön lisans mezunu adaylar arasından yapılan alımda 60 KPSS şartı aranmaktadır. 

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımlaır takip ederek başvurusunu yapması gerekmektedir. 

Öncelikle aşağıdaki linke tıklayarak İşKUR ilan sayfasına gidin.

https://esube.iskur.gov.tr

Açılan İşkur sayfasında , iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan kısma tıklayın. Aşağıdaki ekran karşınıza çıkacaktır. Son olarak bu ekranda İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda Kamu seçeneğini işaretleyin ve İLAN TARİHİ kısmından son 24 seçeneğini tıklayıp ARA butonuna basın. İlanlar sıralanacaktır. 

İLANA BAŞVURACAK DİĞER ADAYLARLA BİLGİ ALIŞ VERİŞİ YAPMAK İÇİN TIKLA

MEMUR ALIMLARINDAN, KAMU İLANLARINDAN İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN