Kamuya Mülakatsız 12 Bin Personel Alımı-İşte Kadro Dağılımı

Sağlık Bakanlığı 12 bin personel alımı için geri sayımda son günlere girildi. 12 bin mülakatsız KPSS ile kamu personeli alımında ilk kadro dağılımları ve alımların yapılacağı bazı şehirler haberimizin devamında.

Kamuya Mülakatsız 12 Bin Personel Alımı-İşte Kadro Dağılımı

12 bin sağlık personeli alımında ilk kadrolar açıklandı.

Sağlık Bakanlıı 2019 yılı KPSS tercihleri ile personel alımında geri sayım sona eriyor. Bakanlık , bayram tatilinden sonra ilk atama döneminde 12 bin personel ataması için kılavuz yayımlayacak. Yayımlanacak kılavuzla hastanelere KPSS puanı ile mülakatsız personel alımı yapılacak. 

ALIM GECİKTİ

Önceki  yıllarda şimdiye kadar ilk atama dönemi sona erdirilmiş ve sonuçlar bile açıklanmıştı. Ancak bu yıl atamalar Haziran 'a kadar bekletildi ve ilk atama dönemi olarak Haziran seçildi. 

TOPLAMDA 30 BİNE YAKIN PERSONEL ALINACAK

2019 yılının sonuna kadar 1 atama dönemi daha olacak. Yapılacak KPSS atamaları ile Sağlık Bakanlığı bünyeisne 18 bine yakın personel ataması yapılacak ve toplamda 29 bin 689 kamu personelinin ataması Sağlık Bakanlığı 'nın bünyesine yapılacak.

İLK KADROLAR BELLİ OLDU

Atama sayısını , resmi açıklama gelmeden çok önce paylaşan, atama bekleyen sağlıkçıların seslerini duyurmaya çalışan SAĞLIK PROFESYONELLERİ PLATFORMU, kadrolara göre dağılımı ve bazı illeri  sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

İşte o duyuru:

KPSS TERCİH KILAVUZU NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Sağlık Bakanlığı personel alımı için KPSS tercih kılavuzu yayımlayacak. ÖSYM Başkanlığı tarafından yayımlanacak tercih kılavuzunun önümüzdeki günlerde gelmesi bekleniyor.

ATAMA BEKLEYEN SAĞLIKÇILAR BU SAYFADA

Atama bekleyen KADIN-ERKEK sağlık personelleri ile bilgi alış verişi yapmak için  TIKLAYIN

KPSS  TERCİH KILAVUZU YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN > iŞTE LİNKLER

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN