Kamuya KPSS'siz-50-55 KPSS ile Personel ve Memur Alımı

2 kamu kurumuna en az ilkokul mezunu adaylar arasından kamu personeli alımı yapılıyor. Memur ve personel kadrolarına yapılan alımlar KPSS 'siz ve en az 50 KPSS ile gerçekleştiriliyor. İşte ilan detayları.

Kamuya KPSS'siz-50-55 KPSS ile Personel ve Memur Alımı

Kamuya KPSS şartsız,  50-55-60 KPSS ile personel alımı yapılıyor.

Devlet Personel Başkanlığı ve kayseri escort İŞKUR aracılığıyla art arda ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda kamuya en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağı bildirildi. KPSS şartsız ve en az 50 55 KPSS ile yapılan kamu personeli alımlarında başvuru detayları haberimizde.

ALIM YAPAN KURUMLAR

Yayımlanan ilanlara baktığımızda Samsun Üniversitesi KPSS şartsız ve 50 KPSS ile kamu personeli alımı yapıyor. Sütçüler Belediyesi 55 KPSS şartı ile itfiaye eri alımı yapacağını duyururken, Sahil Güvenlik Komutanlığı en az 60 KPSS puanı ile kamu personeli alıyor. 

KADIN ERKEK MEMUR ADAYLARI BU SAYFADA

Kadın erkek tüm memur adayları bu adreste >> 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İŞKUR ve Devlet Personel Başkanlığı resmi internet safyaları aracılığıyla yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru genel şartlarını taşımaları gerekmektedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  • En az ilkokul mezunu olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  • Türk Ceza Kanununun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak
  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak. -İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmak.

İLANLAR

İŞKUR ve DPB aracılığıyla yayımlanan ilanların detayları şu şekilde;

Samsun Üniversitesi KPSS şartsız kamu personeli alımı için

Samsun Üniversitesi 50 KPSS ile kamu personeli alımı ilan detaylarıu için

Sütçüler Belediyesi 55 KPSS ile itfaiye eri alımı ilanı için

Sahil Güvenlik Komutanlığı 60-70 KPSS ile kamıu personeli alımı için

TÜM KAMU İLANLARINDAN, MEMUR ALIMLARINDAN ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> 

İOS için >>>>