EGM-MSB Kadın-Erkek KPSS'siz ve 50-60-65 KPSS ile Alım Yapıyor 2019

Milli Savunma Bakanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda KPSS şartı olmadan ve 50-60-65 KPSS ile asker ve polis alımı yapılacağına yer verildi. İlanlar haberimizde. İşte detaylar ve ilanlar.

EGM-MSB Kadın-Erkek KPSS'siz ve 50-60-65 KPSS ile Alım Yapıyor 2019

Polis ve asker olmak isteyenler dikkat.

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Milli Savunma Bakanlığı tarafından art arda ilanlar yayımlanmış ve asker ile kolluk kuvveti personeli alımı yapılacağına yer verilmişti. Biz de asker ve polis olmak isteyen adayları bilgilendirmek , başvuru uyarısını iletmek için bu haberimizi kaleme aldık.

GENÇLERİN EN BÜYÜK HAYALİ

On binlerce genç , MSB ve EGM bünyesinde çalışmak istiyor. Polis ve asker olmak isteyen on binlerce kişi , ilanlara nasıl başvuru yapabileceklerini , başvuru şartlarının ne olduğunu araştırmaya başladı.

Asker ve polis adayları bu sayfada >> TIKLA KATIL

ASKER VE POLİS ALIMI

Milli Savunma Bakanlığı PERTEM 'den yayımlanan duyuruda TSK kuvvet komutanlıkları bünyesine astsubay , Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda ise EGM bünyesinde istihdam etmek üzere polis alımı yapılacağına yer verildi.

TSK ASTSUBAY ALIMI

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda kuvvet komutanlıkları bünyesine astsubay alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartsız ve 50-60 KPSS şartı ile yapılan astsubay alımının detayları için TIKLAYIN

EGM POLİS ALIMI

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam etmek üzere kadın-erkek 7 bin polis alımı yapılacağına yer verildi. KPSS 60 ve 65 puan şartı ile yapılan polis alımının detayları için TIKLAYIN

ASKER VE POLİS ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN