CTE ve EGM Memur Alımı Yapıyor-En Az İlkokul Mezunu

Adalet Bakanlığı CTE ve EGM tarafından ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. İŞKUR aracılığıyla yayımlanan kamu ilanlarına başvuru detayları ve başvuru şartları haberimizde. İşte ilanların detayları.

CTE ve EGM Memur Alımı Yapıyor-En Az İlkokul Mezunu

CTE ve EGM personel alımı yapıyor.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile EGM tarafından yayımlanan ilanlarda , en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. CTE ile EGM tarafından İŞKUR 'da yayımlanan ilanlarda detaylar haberimizde. 

CTE 300 İDARE MEMURU ALIMI YAPACAK

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanda , idare memuru olarak yetiştirmek üzere 300 personel alımı yapılacağına yer verildi. Sözlü sınav ve mülakat ile 9-5'inci dereceli kadrolara yapılacak idare memuru alımında başvuru şartları şu şekilde;

  • Türkiye Cumhuriyeti  Vatandaşı olmak,
  • TCK' nın 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak,
  • 22/07/1983 ve sonrası doğumlu olanlar,
  • Güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmak, 
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel özürlü olmadığını; şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, çehrede sabit eser, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engeller bulunmadığını; Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünce bölge hastaneleri olarak belirlenen Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü Devlet hastanelerinden alacakları sağlık kurulu raporu ile belgelemek, (sağlık kurulu raporu sözlü sınav ve mülakat sonucunda başarılı olan adaylardan istenecektir.)
  • En az dört yıllık lisans eğitimi veren fakülte ve yüksekokullardan veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yabancı fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak.
  • 2018 KPSS LİSANS KPSSP3 puan türünden en az 70 almış olmak,

CTE personel alımında başvurular bayramdan sonra başlayacak. 19 Ağustos tarihinde başlayacak CTE personel alımında başvurular 2 Eylül tarihine kadar devam edecek. İlana başvurular Ağır Ceza Cumhuriyet Başsavcılıklarına bağlı bilgi işlem şube müdürlükleri, şeflikleri ve bürolarına şahsen yapılacak. Başvuru formu yayınlandığında haberdar olmak için kamubulteni mobil uygulamasını indirin.

EGM PERSONEL ALIMI

EGM Ankara Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğü tarafından İŞKUR kamu grubunda yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alınacağına yer verildi. 

İlan ile Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı)  , Garson (Servis Elemanı)  , Kuru Temizlemeci  , Temizlik Görevlisi  , Aşçı Yardımcısı  , Elektrikçi (Genel)  , Fırıncı Ustası-Unlu Mamuller(Pasta Ustası) ve Terzi kadrolarına personel alımı yapılacağına yer verildi. 

Başvuru genel şartları şu şekilde;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  • 18-35 yaş aralığında  olmak.
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak.
  • Sağlık problemi bulunmamak
  • Ankara il merkezinde ikamet ediyor olmak.
  • Adli sicil ve arşiv kaydı bulunmamak.
  • Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucunun olumlu olması.

Başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları izlemesi ve başvurusunu İŞKUR üzerinden yapması gerekmekedir:

https://esube.iskur.gov.tr

Yukarıdaki linke tıklayın ve karşınıza çıkan ekranda iş arayan kısmından TC kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. 

Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan butona tıklayın.

Aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak. Bu ekranda İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU 'yu seçin ve ARA butonuna tıklayın.

TÜM MEMUR POLİS ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN ..

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN