BDDK Şoför Alımı Başvuru Ekranı Açıldı-En Az Lise Mezunu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından yapılan son dakika açıklamasında , en az lise mezunu adaylar arasından şoför alımı yapılacağına yer verildi. İlana başvurular bugün başladı.

BDDK Şoför Alımı Başvuru Ekranı Açıldı-En Az Lise Mezunu

BDDK en az lise mezunu şoför alımı başvurusu başladı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından yapılan son dakika açıklamasında 5 şoför alımı için başvuru ekranının açıldığına yer verildi. Uygulamalı ve sözlü sınav şeklinde iki aşamalı olarak yapılacak sınav ile alınacak personeller, BDDK bünyesinde istihdam edilecek.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir.

  • Türk Vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa u ğramış olsa bile devletin güvenli ğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlı ğı de ğerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik ça ğına gelmemiş bulunmak veya askerlik ça ğına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalı ğı bulunmamak,
  • 5411 sayılı Bankacılık Kanununun 8 inci maddesinin birinci fıkrasının (a), (b), (c) ve (d) bentlerinde yer verilen şartları taşımak.
  • 5411 sayılı Bankacılık Kanununun 26 ncı maddesi hükmü kapsamında çalışması yasaklananlardan olmamak.
  • Güvenlik soruşturmasında kamu hizmetine atanmasına engel bir durumu bulunmamak.

Mezuniyet, KPSS ile diğer detaylar şu şekilde;

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular internet üzerinden alınmaktadır. Yukarıda yazan başvuru şartlarını taşıyan adaylar, aşağıdaki bağlantı adresine giderek müracaatını yapabilir.

Başvuru ekranı için TIKLAYIN

İlana başvurular bugün başladı ve 29 Mart 2019 günü saat 16,00 'a kadar alınacak.

KAÇ KATI ADAY ÇAĞRILACAK?

İlana başvuru yapan adaylar KPSS puanına göre sıralanacak ve en yüksekten başlayacak 50 kişi mülakatlara çağrılacak.

TÜM KAMU VE ÖZEL SEKTÖR İŞ İLANLARINDAN, POMEM PÖH JÖH ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN. >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN